perjantai 3. tammikuuta 2014

Chuck E Cheese

Hehh eilen oli kyllä taas niin helppo työpäivä! E imuroi aamulla yheksältä huonettaan, mikä ei voinu tarkottaa mitään muuta, kun että nyt on luvattu pääsy johonkin kun huone on siisti. Ja näinhän se oli! Lähettiin sitte aamupäivästä chuck e cheeseen, joka on tommonen vähän niinku joku huimala tai mitä näitä nyt on ja tytöt oli ihan into piukeena. Mut tälleen jenkkimäisesti tuolla oli vähän vähemmän mitään liikuntajuttuja ja enemmän pelejä.. Sisäänmentäessä tuolla aina huoltajalle ja lapsille laitetaan sellaset uv-valo -leimat, että kukaan lapsi ei pääse ulos muutaku oman huoltajan kanssa. Loistavaa! Täällähän muuten käytännössä pitäis olla koko ajan kaikki lapset näköpiirissä. Noh siitä ostettiin sitten juomat ja mä taisin lipittää viis kertaa sen puolen litran mukin siinä chillaillessa kun tytöt siinä juoksi pari tuntia. Aika chillii duunii tää on kyl välillä!

Chucky tuli jakamaan vähän ilmasia ticketejä^. Tonne siis ostetaan sellasia tokens, joilla muksut pelaa noit pelejä ja sit niist peleist saa ticketejä, jotka voi lopuks vaihtaa kaikenlaisiin todella tarpeellisiin tavaroihin!

Oltiin hostmomin kanssa sovittu että vien tytöt subiin sit syömään sen kortilla, joten subiin siis lounaalle ja toiset puoliskot jäi vielä dinnerikskin! Tultii hetkeks kotiin, mut lähettiin sit vielä puistoon kun oli tosi kaunis ilma. Eilen oli taas noin 30 astetta koko päivän, mut tänää ku heräsin aamulla niin oli 17 ASTETTA!! Siis freezing cold! Noni mut täst päiväst myöhemmin lisää..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti