lauantai 24. elokuuta 2013

First days in Florida!

Huuuh! Ei oo ollu muutamaa ylimääräst minuuttii et ois ees ehtiny tänne kirjottaa, joten nyt tulee tarinat kolmelta päivältä.. Tiiän et oon laiminlyöny tätä blogii nyt aika pahasti, mut yritän tsemppaa!!

Torstaina tosiaan lensin Nycistä West Palm Beachin kentälle Floridaan. Voin kertoo, että yksin lentokentällä neljä tuntii ilman nettii ei oo niin kovin hauskaa! Lento oli tietysti myöhässä ja pääsin vasta myöhään illalla Floridaan. Vaikka oli jo myöhä, heti kun astu ovista ulos niin se LÄMPÖ oli ihan uskomatonta! Mun perhe on ihan loistava, tytöt on niin ihania! Täällä blogissa K on mun 10-vuotias, A 8-vuotias ja E 7-vuotias. Joku kysyy tätä kuitenkin, joten joo kuviin on lupa!


Perjantaina herättiin kuudelta, vietiin host-momin kanssa tytöt koulubussille ja lähdettiin hoitamaan mun asioita. Oli viimenen päivä ilmottautua ton mun collegen kurssille, joten sinne siis. Siellä sitten säädettiinkin ainakin viiden eri ihmisen kanssa, kunnes tultiin siihen tulokseen, että mun täytyy tehä sellanen placement test, että mille tasolle kuulun. Olin että oukkidoukki, joku pikku testi. I WAS WRONG. Istuin 6 tuntia siinä huoneessa ilman ruokaa ja ilman taukoja lukien jotain iha älyttömän vaikeit tekstejä.. Viimesenä oli matikkaosuus, joka oli kyllä ihan helppo! Noh, testin jälkeen sitten vielä kolmen eri ihmisen kautta sain itteni ilmotettuu yhdelle matikan kurssille. Hinta? Reilu 1200 dollaria + kirja 96 dollaria. Welcome to America.

Koulusäädön jälkeen käytiin hakemassa mulle liittymä tänne ja sit tyttöjen kanssa syömään. Käytiin sellasessa näitten raxissa, joka oli kyllä paljon parempi ja siellä oli oikeesti hyvää s'mores -pizzaa!!
Kun tultiin kotiin, hypättiin heti tyttöjen kanssa pooliin viilentymään ja leikittiin delfiinejä! Illalla alotettiin vielä Monopoli-peli, joka on edelleen kesken..

My backyard :')



Tänään herättiin again kuudelta, koska tyttöjen piti olla Orlandossa cheerleadereinä heti aamusta. Eväät mukaan ja tien päälle! Ja koska ollaan jenkeissä, mitäs muutakaan täällä ajan kun minivania!! :D On kyllä niin ihanaa että mulla on täällä auto, että voin oikeesti liikkuu miten haluun. Ajettiin sitten reilu pari tuntia tonne peliin (joka ei oo täällä matka eikä mikään..) ja siellä oli niiiiiin kuuuma. Tosi kiva päivä kyllä, ja pienet 5-vuotiaat amerikkalaisen jalkapallon pelaajat oli ihan supersulkkuja kaikkine varusteineen! Ja herranjumala ne vanhemmat on tosissaan.. Mäkin sain tollasen Renegades Mom -paidan :')

My adorable cheerleaders!!



Pelin jälkeen vein E:n kaverinsa synttäreille, jotka oli poolpartyt ihan meijän lähellä. Voi ne näytti niin hauskalta et olisin ite halunnu hypätä mukaan!! Tyydyin nyt kuitenki vaan viemään ja hakemaan tän pikkuneidin.. Matkalla takapenkiltä kuulu "I wish you were my bigsister.." - SO CUTE :') Kun tultiin kotiin, tehtiin E:n kanssa meille dinneriä ja E teki meille tosi luovan salaatin! Ruuan jälkeen vahdin tyttöjä poolissa ja ilta jatkettiin meidän monopolia, joka tosiaan on edelleen kesken, mutta mä oon kyllä out ihan kohta..


Elämä tällä puolella maapalloa on lähteny käyntiin ihan tosi hyvin! Vielä on hirmusti opeteltavaa, mutta eiköhän tää tästä..



2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin blogisi tänään ja lueskelin heti monta postausta kerrallan. On ihan uskomattoman kiva lukea tätä, kun kirjoitat niin luontevasti ja hyvin. Olet siis saanut uuden lukijan! (: Toivon sinulle paljon iloisia hetkiä ja onnea alkavalle vuodelle, joka tulee olemaan ehkäkin vaikea, mutta varmasti jokaisen vaikeankin hetken arvoinen. Tsemppiä!! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heiips! Ihanaa kiitos, you made my day! Kiva jos jäät seuraamaan (:

      Poista