torstai 29. elokuuta 2013

Dinner Duty

Kivaa torstaita! En ajatellut tarinoida meidän perus aamutohinoista tänne joka päivä, joten kuittaan ne nyt vaan sillä, että pienen kinastelun jälkeen sain tänäänkin kaikki kolme tyttöä lunchboxeineen ja bookbageineen bussiin. Koska on torstai, suuntasin tästä itsekkin kouluun! Matikan tunti oli ihan yhtä helppo kuin edellinen, tänään aiheena epäyhtälöt. Opettaja koko ajan sanoo että "you should already know this stuff", mutta ei kuitenkaan etene seuraaviin asioihin.. Huomiseen mennessä voisin vielä perua ton kurssin, mutta taidan nyt pysyä tuolla, opettaja on kuitenkin tosi ihana ja mielummin näin, että oon oikeesti mukana noissa jutuissa kun niin, että istuisin siellä ymmärtämättä sanaakaan mistään.

Kotiin tultuani tein heti omat läksyt, laitoin sitten tyttöjen pyykit koneeseen ja suuntasin taas vaihteeksi takapihan poolille. Tänään oli mun Dinner Duty, joten iltapäivän puuhastelin lasagnen parissa! Tytöt olikin tosi nälkäsiä koulusta tullessaan ja melkein koko lasagne meni siltä istumalta! Läksyjen jälkeen lähdettiin kahden nuorimmaisen kanssa cheer-treeneihin ja siellä taas istuskelin muitten äitien kanssa puiston laidalla pari tuntia. Tarvisin sellasen T-paidan missä lukis kissan kokosilla kirjaimilla BABYSITTER, niin välttyisin niin monilta hämmentyneiltä katseilta..

Kun tultiin kotiin, syötiin vähän iltapalaa ja jatkettiin läksyt loppuun. Huomenna perus aamupuuhat, joiden jälkeen varmaan jatkan taas unia. Se on niin parasta, ku oot saanu lapset seittämältä bussiin ja voit vaan kömpii takas peiton alle ja nukkuu niin pitkään kun huvittaa! <3 Mun perus työajat on täällä tosiaan 5.45-7.15 ja 16-21. Huomenna mun Area Director tulee käymään, niillä on nimittäin sellanen pakollinen käynti aina uuden aupairin saavuttua, tulee kattoo että täällä kaikki toimii.. Sit aattelin vähä imuroida huonetta ja sen sellasta! Täällä on pakko imuroida ainakin kerran viikossa, ettei pienii eläimii ala ilmestyy sun lattioille.. ainaki motivoi siivoomaan.


Nää maitotonkat on täällä ihan järjettömiä. Gallona maitoa on jotain neljä litraa, tulee tehtyy päivän treeni, kun tästä kaatelet kolmen lapsen muroihin!



Lasagne. En ehtinyt ottaa kuvaa ennenkun tytöt oli jo sen kimpussa..





93 astetta (joku 34 C), kun odottelin tyttöjä varjossa.




Cheer practice on a rainy day



Pop quiz, mikä tämä on? Hämmennyin niin kovasti ensin. Se on vesipullo. Täällä ei mikään tavallinen pullo riitä. Ja tää on 7-vuotiaan cheerleaderin, arvatkaa vaan minkä kokoset oli vieressä treenanneilla 15-vuotiailla amerikkalaisen jalkapallon pelaajilla?!? Holy cow mitkä tynnyrit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti