lauantai 4. tammikuuta 2014

Day 138

Neljä työpäivää jäljellääää!!! :)) Sitten alkaa LOMA!

Eilen oli tosiaan ihan jäätävän kylmä päivä, viiden päivän sääennustekin näytti tältä: 26, 14, 27, 28, 25. Siis miten voi yheks päiväks tippuu yli kymmenen astetta?! No kuitenki, laitettiin sit paljon päälle ja lähettiin E:n ja A:n kanssa pyörälenkille, kerranki ku on sellanen sää et tollasta voi tehä. Takastulomatkalla tyttöjä alko vähän väsyttää, mutta leikittiin sitten että oon nälkänen leijona joka jahtaa niitä, niin kylläpä alko polkimet pyörimään!! Tytöillä oli ainaki hauskaa.


Mitäs muuta eilen, ei varmaan mitään erikoista kun en muista.. Ilta oli mulla vapaa, mutta kukaan ei päässyt ulos nii menin sit taas vähä kiertelee kauppoi!

Tänään sain nukkuu pitkään kun tytöt oli hostmomin kanssa ratsastamassa aamun ja mun työpäivä alko sitte iltapäivästä, kun hm lähti yötöihin. Pelattiin kinectiä ja leikittiin koulua, niin että sisällytin siihen pienen suomenkielentunnin! Siis tytöt on niin liikkiksii ku ne yrittää puhuu suomee :DD Jotain videoitki tuli otettuu, katotaa jos jaksan pistää ne tänne joskus.. Sit lähettiin puistoon vielä hetkeks!


Puiston jälkeen oli suihkuaika, sit siivottiin vähän vaatekaappeja ja nyt kaikki juodaan kaakaoo ja katotaan Disney Chaneliä. Oli taas vaihteeks tosi kiva päivä, yhen jäätävän tantrumin jouduin kuuntelee, mutta muuten tytötkin on nyt lomalla käyttäytyny tosi hyvin!

Huomenna mä alotan uuden harrastuksen: Tumbling! Kun ei kunnon tanssituntei täält löydy, niin ajattelin sit tehä kuitenki jotain hyödyllistä. Olis siis kiva oppii handstands ja flickit ja voltit (okei ei ehkä puolessa vuodessa..) ja kaikki muukin kiva, mut tietenkää tääl ei oo mun ikäsille "alottelijoille" mitään ryhmää, vaikka tää onki täällä tosi suosittua, joten täytyy ottaa private classes, jos haluu oikeesti jotain oppiikki. Noh katotaa mitä täst tulee :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti