tiistai 5. elokuuta 2014

Bahamas and the last days of the cruise

Noniin palataanpas nyt virlä risteilyyn ihan pikasesti! Lauantaiaamuna herättiin kun huonepalvelu toi meille aamupalat sänkyyn. Hyteissä oli sellaset kortit mistä ruksit kaiken mitä haluut aamupalaks ja kellonajan, sit laitat sen sun oveen ja sieltä tulee sitten aamupala aamulla! Toisina aamuina mentiin kyllä sitten kunnon buffettiin ja noh maanantaina missattiin kyllä aamupala kokonaan..

Jokatapauksessa, hengattiin hytissä aamu ja parin tunnin päästä mentiin buffaan lounaalle. Odotin näkeväni bahaman aurinkoiset rannat siinä vieressä, valkosta hiekkaa ja turkoosia vettä, mutta sen sijaan näkyy pelkkää valkosta, koska ulkona sataa kaatamalla. Ei ihan sitä, mitä bahamalle tilattiin. Syötiin sitten rauhassa ja lähettiin tutkailemaan Nassaun kaupunkia. Käytiin downtownissa ja atlantis-paratiisirannalla, mutta sateen takia mikään ei ollu kovin mukavaa, joten palattiin vaan laivalle aika pikasesti. Tälläset nähtiin siinä kävelymatkalla yhen baarin tiskillä :D


Se, mitä Nassausta nähtiin, niin oli kyllä tosi turistipaikka.. Liikenne oli ihan hullua (vasemmanpuolinen liikenne) ja kaikki tosi kallista. Harmitti aika paljon ettei päästy niille ihanille rannoille ja mä en oo ees ruskettunu tällä hetkellä tän typerän sadekauden takii!! Noh palattiin laivaan ja kaikki oli taas ihanaa. Lauantai oli formal night, eli pukukoodina miehillä puvut tai smokit ja tytöillä mekot. Tuntu tyhmältä lähtee hytistä pikkumusta päällä ja korkeissa koroissa, mutta mullakin oli sitten alipukeutunu olo kun jengillä oli iltapukuja päällä.. :D Tosi hauskaa kyllä että niillä on tollanen. Syötiin sitten taas "ilmaseks" taas kolmen ruokalajin illalliset. Ravintolassa (jossa on varmaan 300 pöytää) tarjoilijat tervehti meitä nimillä, kehu mun ulkonäköä, kyseli meijän päivästä ja pahotteli sadetta. Ihan älyttömän hyvää oli taas ruoka ja vatsat täynnä mentiin kattomaan close up magic -show, joka oli ihan todella hyvä sekin.

Ei nyt oo mitenkään imarteleva kuva mutta voi luoja toi oli herkkua!!!



Sunnuntaiaamuna oli tarkotus herätä Coco Caylla, mutta sen sijaan herättiin kuulutukseen, että hurrikaani Berthan takia meitä ei päästetä maihin. Toi olis ollu sellanen pieni paratiisisaari, johon mennään pienillä veneillä laivalta, kun rannat on niin matalia. Siis just sitä valkosta hiekkaa ja turkoosia vettä ja laguuneja ja kaikkee ihanaa, mutta se jäi nyt näkemättä. Sen sijaan siis koko päivä laivalla, joka ei sekään haitannut ollenkaan, kun puuhaa oli paljon enemmän kun aikaa. Suunnitelmien muuttumisen takia meille tuotiin vielä uudet ohjelmat tolle päivälle, niin ettei tylsää kyllä päässyt tulemaan. Sunnuntaina syötiin varmaan 10 kertaa (ups), uitiin ja oltiin kattomassa esityksiä. Illaks taas laittauduttiin hienoiks ja mentiin kattomaan adult stand up comic -show. Naurettiin taas ihan vedet silmissä, siis niin onnistunutta kaikki viihde tolla risteilyllä.


Shown jälkeen oli tarkotus mennä nukkumaan, mutta päätettiin sit mennä yhille yläkerran baariin. Siellä oli ohjelmassa sellanen ihan paras juonnettava peli ja ihmiset oli niin messissä siinä. En ees pysty selittää sitä peliä, mutta sanotaanko niin että nähtiin ehkä vähän liikaa paljasta pintaa vieraista ihmisistä, mutta nauretiin kyllä taas niin että oli kasvolihakset kipeinä. Jotenkin ne yhet drinkit sitten toistu siinä, ja ennenkun huomattiinkaan niin oltiin bailaamassa toisessa baarissa ja myöhemmin yläkannen allasalueella. Ei tosiaankaan ollu suunnitelmissa juhliminen tällä risteilyllä, mutta oli kyllä tosi loistava ilta, yö ja aamu. Nukkumassa oltiin joskus tosi myöhään tai no aikasin ja parin tunnin päästä oltiinkin takas Floridassa. 

Kokonaisuudessaan oli ihan loistava risteily ja suosittelen Royal Caribbeanin risteilyjä ihan kaikille!! Noi ei oo mitenkään tosi kalliita (no lentoliput tänne on..) ja tosiaan kaikki ruuat ja kaikki sisältyy siihen. Laivan henkilökunta kohtelee sua kun prinsessaa, kaikki on tosi mukavia ja tekee kaikkensa että sä viihdyt siellä. Viihde tolla laivalla oli aivan todella upeeta, siis nauroin niin paljon. Kaikin puolin ihan loistava reissu!

2 kommenttia:

  1. Kai munki on sit pakko tulla kommentoimaan... Löysin sun blogin vuosi sitten kun viimeisin postaus oli toi Breakfast at Helsinki-Vantaa ja sen jälkeen oon valehtelematta joka_aamu käyny kattomassa, oisko sulta tullu uutta postausta! En oikeen osaa kirjottaa mitä ajattelen, mut ihailen sua ihan mielettömästi ja oon ollu koko vuoden täysillä mukana seuraamassa sun kuulumisia. Kyyneleitä on tullu vuodatettua useemmin ku kerran sun blogii lukiessa ja nyt oon niin ilonen sun puolesta kun pääset ihanan vuoden jälkeen kotiin ja rakkaiden luo :) Oon samaa mieltä kun edelliseen postaukseen kommentoinut, että älä vaan lopeta tätä blogia heti Suomeen palattuas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mielettömästi sun kommentista, et arvaakaan miten paljon piristit mun päivää :) Jatkan ihan varmasti Suomessakin kirjottamista, katotaan mitä siit tulee.. :D Kiitos että oot jaksanu lukee tätä soopaa päivästä toiseen, ihanien lukijoiden takii tätä jaksaa kirjottaa! :)

      Poista