keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Day 177

Siis mitääh mun porukat on täl hetkel lentokonees matkal tänne!! Tosi ihanaa nähä niitä, toisaalt vaan ärsyttää ku ei oo ku pari päivää lomaa, joten mun päivät tulee olee sitä 5.45 ylös, tytöt bussille, sit koko päiväks johonki turisteilemaan ja koko illaks töihin - tiiän jo valmiiks et tuun olee ihan poikki.. Mut joo, en nyt valita!! Ja tosiaan on mullaki neljä päivää lomaa, jolloin suuntana Key West!

Eilen päivä meni takapihalla treenaten ja tein lasagnen pitkästä aikaa. Sit kolmelt hakee E ja K koulult asti, koska A:lla oli taas 4.30 asti koulua, joten muuten pitäis olla samaan aikaan hakemassa toisia bussilta ja yhtä koulusta 40 minuutin päästä. E:n ja K:n kanssa käytiin tollasessa ihanassa old western kaupassa, hostmom pyys että haetaan E:lle ratsastussaappaat. Siellä sitten taas tuli kyllä niin äitiolo, lasten kanssa kenkäostoksilla. Mut löydettiin tosi hienot saappaat! Sit läksyjen tekoa autossa ja hetkeks puistoon venailemaan vielä A:ta. Sit kotiin, jossa lämmin lasagne ootti uunissa! Ilta meni sit vielä läksyjen ja muutaman kouluprojektin parissa.

Tietysti sielt löyty myös kaikkee mielenkiintosempaa ku ne kengät..

Tänään aamupäivä meni pyykkien ja auton siivomisen kanssa. Se on ihan jäätävä määrä roskaa mitä tohon mun minivaniin kertyy lyhyessä ajassa.. kovasti ollaan harjoteltu että ne omat roskat vietäis sieltä roskikseen, eikä varsinkaan mitään syötävää tai syötyjä purkkia jätettäis sinne, mut turha toivo. Laskin myös et mun autos on 14 mukinpidikettä?! Nyt eka matsi olympialätkää, suomalaisethan pääsee jäälle vasta huomenna, mutta katellaan näitä ruotsalaisia sitte!

Samalla tässä selailen lentoja Kaliforniaan! Suunnitelmana ois lähtee tossa toukokuun alussa parin aupparin kanssa käymään losissa ja las vegasissa. Täytyy vaan vähän säätää, kun mulla ei todennäkösesti oo kun pitkä viikonloppu vapaata, mutta ehkä tää tästä! :)

2 kommenttia:

  1. Ei hitsi että ollaan onnekkaita kun saadaan perhe tänne <3
    Ja eii oo totta! Millo meette Key Westiin? Mäki meen sinne sunnuntaina ja ollaan kolme päivää!:) Hahaha vähä ois hassua törmätä!
    Ja kiitos kommentista mun blogissa! Mäkin toivoin niin että mun rakas ois ollu kotona kun tuun takas mutta tälläkertaa toiveet ei toteutunut. Toivottavasti sulle käy toisin!
    Ihan parasta aikaa sun vanhempien kans!! Haleja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niinpä! Ja jotenki hassuu ku tuntuu et suunnilleen jokaiselle aupparille on tulos perhe vierailemaan just nyt.. :D Aa te ootte menos myös, ihanaa!! Me suunnataan sinne ens viikon perjantaina, just teijän jälkeen.. Oon kyllä niin innoissani Key Westistä, en oo aikasemmin käyny! Mut ihanaa säki pääse nauttii täst lämmöstä :) Kiitos, nauti säkin rakkaista! <3

      Poista