lauantai 22. helmikuuta 2014

The Florida Keys


Siis kyllä lomalla on vaan kiva olla!! Eilen käytiin aamupalalla yhessä mun vanhempien ja hostvanhempien kanssa, ja siitä sitten lähettiin vanhempien kanssa ajamaan alas Key Westiä kohti. The Keys on saarirykelmä tossa mannerfloridan eteläpuolella ja viimesenä saarena isoin Key West. Ajomatka oli kyllä tosi upee, vesi oli paikoittain vielä miljoona kertaa turkoosimpaa kun meillä tai Miamissa ja siitä sitten ajettiin ainaki miljoona siltaa. Pisin silta on seittemän mailia eli jotain 12 kilometriä. Sää on ollu koko viikon niin paras, kolmessakympissä pörrätään koko ajan.




Eilisilta meni ihan vaan katellessa ja käytiin syömässä ihan hotellin vieressä olevassa kivassa ravintolassa. Sain ekaa kertaa puoleen vuoteen tollasta ohutta pitsaa ja ihan innoissaan olin, mut ei se ollu sellast hyvää rapeet ollenkaan. Pitsaa jenkit ei kyl osaa tehä, ihme pullamössöö. Sit nukkuu ja aamul ihana hotelliaamupala. Meijän hotelli on toisiks isoimmalla keyssillä, Marathonilla, mut tänään sit ajettiin siitä koko päiväks Key Westille. Tosi ihana paikka kyllä! Pieni paikka pienine rantoineen ja pienine kauppoineen, mut tosi kaunista ja todellaki erilaista. Ei tuol kyllä montaa päivää jaksais viettää, jos ei sit lähe kaikille veneretkille, snorkaa, vuokraa jetskit, sukeltaa yms. kaikki maholliset vesiaktiviteet on täällä kyllä mahollista! Ja ei ihme, toi vesi on ihanaa ja niin lämmintä, vaikka talvi onkin!


Hehehhh kyllä huomaa et tää viikko on treenin sijaan omistettu ulkona syömiselle ;D pallero-olo







Tänää oltiin sit koko päivä rannalla, vaik välillä kyl tuntu et kuolee kuumuutee. Peliä piti tänään tyytyy seuraamaan twitterfeedistä, mutta ai mitä herkkuu oli!!! Olis pitäny olla siin jossain rannan sporttipubis hurraamas Suomelle.. R:n kaa lyötiin pelistä vetoo ja hyvin kävi, seuraava ihopbrekkari is on him! Rannalta lähettiin sitte tonne "keskustaan" tai mikä onkaan, siellä kaikkii ihanii pikkukauppoi ja ravintoloita. Kyl on nyt ollu vähän erilaista olla vanhempien kaa reissussa, ku tääl on jo ehtiny tottuu tohon kavereitten kaa reissaamiseen. Ihanaa et ne on täällä ja kaikkee mut gooosh että välillä ärsyttää!! Kai se on myös sitä ku ei oo puoleen vuoteen päässy ite kiukuttelee, hostperheessä ei kuitenkaan voi aina avata suuta ihan joka paikassa, niin nyt pitää sit kiukutella sen puolen vuoden edestä.. Tän paikan vois myös hyvin tulla kokee uusiks kavereitten kaa vähän uusin silmin! ;D ..nimimerkillä kello on 9pm ja ollaan hotellilla..









Huomenna tarkotus lähtee aamusta vähän merelle ja snorklaamaan, illaks ajetaan takas Miamiin, jossa nautitaan sit vielä maanantai, ennenku porukat palaa Suomeen ja meitsi töihin. 

GOOD NIGHT! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti