sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Try to think a better way to start a day..

JOOOOOO meitsi oli tänää snorklaa maailman kolmanneks suurimmil koralliriutoil. Ei varmaan tarvii hirveesti painottaa et oli siistii.

Herättiin aikasin aamulla, laitettiin tavarat kasaan ja hotelliaamiaisen kautta lähettiin rantaan, jossa meitä ootti semmonen katamaraanibotski. Siitä sitte märkäpuvut päälle, veneeseen ja ajeltiin puolisen tuntia koralliriutoille. Liivitki oli lain mukaan pakko laittaa päälle, mutta kapteeni ihan suoraan sano, että älkää ihmeessä niitä täyttäkö jos osaatte uida, niin sukellus onnistuu vähän paremmin. Näin täällä! Sit vaa plumps veteen ja härreguud mikä maailma sielt avautu!

Parhaimmat kuvat on mun vedenalasella kameralla, eli ei varmaan vielä hetkeen täällä blogissa.. Toisiks parhaat kuvat mun minijärkkärillä, josta loppu just akku. Pyyyyh!! No näitä sit myöhemmin, nyt mennään iphone kuvilla..

..ja kuvilla kuvista.. lol


Kaloja oli tuhansia ja taas tuhansia, ihan kaikissa maailman väreissä ja malleissa ja koissa. Elävät riutat oli tosi hienon näkösiä ja vesi niin kirkasta ja lämmintä että terve. Kapteenikin siinä sano, että nyt on vähän mukavampi lilluu siellä, kesällä ku menee nii tuntuu et hyppäis kuumaan keittoon. Oikeesti sil samal sekunnil ku pää meni veden alle nii tuntu et ois päässy sisälle johonki discovery channelille paitsi että kaikki oli vielä luonnossa sata kertaa siistimpää. Kalat ui ihan suhun kiinni ja tuli suoraan siihen maskin eteen ihmettelemään. Ei niitä haitannu, vaikka ui semmosen kalaparven läpi tai mukana, kai ne kelaa että toi kala on vaan vähän erilainen. Siis se miten hienosti ne kalaparvetki liikkuu ja kääntyilee yhessä nii siis huuuuh! :D



Haikalojakin täällä on. Kapteeni sano että tolla alueella asuu vaan sellasta lajia, jotka nukkuu päivisin. Jes! Sit se vaa sano, että joku näkee sellasen siellä pohjassa nukkumassa niin tehkää vaan haimerkki ja huutakaa, niin että saadaan kaikki muutkin sitte paikalle sitä kattomaan. Näin. Kovasti yritin ettiä, mutta hait jäi kyllä tänään näkemättä.

Melkeen kaks tuntii putkeen jaksoin tuol polskii ja oli kyl vähä väsyneet lihakset sen jälkeen. Siin sit auringos lökötellen kotimatka! Tänään on puuhattu vaikka mitä muutakin, mutta kirjotan taas lisää huomenna, nyt vaan piti päästä tästä hehkutuksesta. Ahh tänään oli kyllä niin täydellinen päivä ja tää lämpö on ihan tajutonta, vaikka täällä yli puol vuotta oonki asunu. Nyt yöllä on vielä yli 80 astetta eli melkein kolmessakympissä. Ja on helmikuu.



2 kommenttia:

  1. Hei löysin sun blogin tänää ja meni varmaan pari tuntii lukiessa! Vaikutat tosi mukavalta ja sun vuosi vaikuttaa tosi upeelta, ja oot kans tosi nätti (hirvee ylistyslause mutta joo :-D)! Mä oon lähössä huhtikuun alussa Californiaan päin kanssa au pairiks. :) Luin että sulla on kanssa poikaystävä Suomessa, ois kiva lukee vaik postaus siit et kuin ootte saanu ton jutun toimimaan vaikka on kilometrejä välissä aika hitosti :) Mua oottaa meinaan sama juttu ja oon jo ihan paniikissa et kuinka jaksan sitä :D Joten kaikki vinkit on kyl tervetulleita! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah kiitos kaikesta! :D Luin tän kommentin eilen illalla, ja tuli kyllä ihanana piristyksenä ihan hirveeseen iltaan, kiitos :) Jep mun toinen puolikas tosiaan Suomessa, ihan perseestähän se on, mutta ei oo meillä ainakaan suhdetta mitenkään turmellu vaan toisin päin - oppii taas arvostaa ihan eri tavalla. Mutta kiitos ideasta, voisin kirjottaa tästä postauksen jossain vaiheessa! Aika paljon sanottavaa kyllä tostaki asiasta löytyy.. Oi ihanaa pääset Californiaan, tsemppii sulle matkaan myös tosi paljon!! :) Jos on mitään mietityttävää ennen lähtöö mihin voisin ehkä olla avuks, niin kysymykset on aina supertervetulleita! :)

      Poista