keskiviikko 26. helmikuuta 2014

The Perfect Wednesday

Oi miten ihana päivä! Kaikki on vaan menny niin nappiin tänään. Aamutouhujen jälkeen jatkoin unia jonku tunnin, jonka jälkeen lähettiin R:n kanssa beachille. Huuh kun oli taas rentouttavaa. Maattiin vaan koko päivä auringossa ja välillä vaan viilentymään veteen. Meillä oli cooleri täynnä juomista ja haettiin pitsaa lounaaks, joten joo, ei voi valittaa. Merivesi on täällä niin parasta kun se on oikeesti lämmintä ja siellä on kiva uiskennella ja leikkii isoissa aalloissa. Iltapäivällä piti sit lähtee töhin, mut oikeestaan työtkin meni tänään tosi kivasti.

Vieläki on viikonlopun snorkauskuvat matkalla tänne, mutta nää siis tänään tosta mun lähibeachiltä..




Molemmat hostvanhemmat oli tänään kotona, mikä aina (eli tosi harvoin kun tää tapahtuu) helpottaa mun työtä tosi paljon. Hostmom teki A:n kanssa läksyt, joten mun vastuulle jäi vaan E:n läksyt, jotka on yleensä vielä se helpompi osa. Näin oli tänäänki, oltiin tosi nopeesti valmiita ja hostmom pyys että alan opettaa E:lle kertotauluja, jotka tulis vasta ens vuonna, koska se on oikeesti niin hyvä koulussa, että sillä on jo tylsää. E tajus logiikan heti ja nollat, ykköset, kakkoset ja melkein kolmosetki menee nyt jo täydellisesti yhen illan treenaamisen jälkeen. Ja se oli näistä ihan innoissaan! Siinä sitten hostmominkin kanssa puhuttiin siitä, miten oppiminen voi olla niin miljoona kertaa helpompaa toiselle kun toiselle. Ei mee nallekarkit tässä tasan ollenkaan.


Kun kaikkien läksyt oli tehty, mentiin etupihalle leikkimään. Treenattiin vähän tumblingia tyttöjen kanssa, ne on tietty nyt iha innoissaa ku mä osaan tehä jotain ja tietty haluu oppii perässä. Nähtiin myös tooosi sulosia pupuja, joilla oli myös semmonen kahen nyrkin kokonen babypupu mukana!! Tuitui kun oli sulkkuja, siinä ne vaan kökötti ja pomppi meijän pihalla. Nytkin illalla pilkkopimeellä tuolla on vielä niin kuuma.. Huomenna pitäis tulla piiitkästä aikaa vähän viileempi päivä, mitenhän selviin.. Sisälle kun tultiin niin tehtiin pancakes ja tytöt luki omasta tahdosta ihan innoissaan mun vanhemmilta saamaa kirjaa. Se on kunnaksen kirja, missä on tosi hauskasti kaikkia sanoja suomeks ja englanniks, ja sit ne yrittää lukee niit suomeks :D Vuorotellen tytöt tuli istuu mun syliin, että mä sitten korjasin vähän hassulta kuulostavia sanoja. Kristiina lukee jo aika tosi hyvin, mut pienempien tyttöjen lukeminen on kyllä vielä tosi huvittavan kuulosta :D Nyt pienemmät meni jo nukkumaan ja mä harjasin just K:n hiuksia yli tunnin ku se ei halunnu et mä lopetan.. Sen kanssa on kyllä tosi kiva viettää välillä "isojen tyttöjen aikaa".

Nice host mom tuli just äskön ulkoota kertomaan että kuuli sellasta matalaa ääntä, ihan niinku alligaattori olis ollu. Käytiin kuuntelemassa ja googletettiin sit että millanen se ääni oikeesti on, ja joo alligaattorit tuolla pihalla varmaan kurnuttaa/murisee. Että kiva. Mitään ei nää nyt kun on pimeetä, mut aamulla on kyllä tarkastuskierros edessä ennenku päästän muksuja ulos.

5 kommenttia:

  1. Hyyyiiii! Alligaattori takapihalla, hyi hitto, mä en astuis ulos enää jalallakaan!

    VastaaPoista
  2. Eikö noi lasten nimet pitäis olla piilossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tarvii olla piilossa, löytyy ne tuolta aiemmistaki postauksista. Kuhan lyhennän yleensä kirjaimilla..

      Poista
  3. aww voin vaa kuvitella ku noi tytöt yrittää ääntää suomea:'D ja mitää alligaattoreita takapihalla aika creepyä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hehe jep ne on kyl niin sulkkui ku niitten ääni muuttuu sellaseks vauvaääneks ku ne yrittää puhuu suomee :DD

      Poista