sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Easter gators!

Happy Easter everyone!! Täällähän lapset uskoo easter bunnyyn, joka tuo karkkia ja lahjoja yöllä ennen pääsiäistä. Hm vähän niinku yritti tossa yks päivä selittää tytöille (tytöt kuitenki 8-11 ja kaikki uskoo ihan täysillä), ettei tollasta pupua oo, mutta tytöt väitti kiven kovaa että kyllä on, joten sillä mentiin nyt vielä tää pääsiäinen. Aamulla sitten tytöt oli kaikki saanu tosi söpöt uudet kesäkengät ja sitten siellä oli Hilfigerin pikkunen laukku täynnä suklaata ja päällä luki Karita. HIIIII!! Easter bunny oli tuonu mullekki lahjan!! Oli tosi kiva yllätys ja toi laukku tulee tosi tarpeeseen varsinki ku on lasten kaa liikenteessä, kun on just tollanen mihin mahtuu vesipullo ja lompakko..


Mut oli kutsuttu pääsiäisaamiaiselle Katjan perheen luokse. Siellä nuoret sai leikkii niitten egg hunting, jonka Katjan mies oli järkänny silleen tosi hienosti, että piti ettii vihjeitä eri paikoista niin kauan ennenkun lahja löytyy ja ne vihjeet oli niiin nokkelia! Aamupala oli ihana niinkun ruoka aina tuolla talossa ja sitten lähettiin ajamaan etelään Miamin lähellä Evergladesin luonnonpuistoon. Noi on ollu tuolla ennenkin, ja halus näyttää mulle, kun on kyllä siistein alligaattoripaikka ikinä.

Toi on siis ihan vapaata ja ilmasta luonnonpuistoaluetta, mistä kun lähtee kävelemään tota tietä, niin spottaat alligaattoreita koko ajan ihan siitä sun vierestä - ei kaltereita, lasia, aitoja tai mitään muutakaan. Tänään ei ollu puolikskaan niin paljon alligaattoreita kun sillon kun noi oli ollu viimeks (oli kuulemma ihan siinä polulla niin että piti nostella jalkoja, yhteensä oli nähny melkein parisataa alligaattoria), mutta kyllä niitä nytkin kymmeniä nähtiin. Ei mitään jätti-isoja (niinku se, jonka kanssa oltiin kayaking!), mutta kyllä siinä kun käveli ja yhtäkkii tajuut et siin on tollanen parimetrinen alligaattorin metrin päässä susta niin kyllä vähän pulssi nousi! Ei ne ihmisii kohta hyökkää, mut kyl niit täytyy vähän kunnioittaa. Nähtiin myös tosi sulosia ihan pieniä poikasia, paljon kilpikonnia ja kaikkea muuta kivaa!

Katjalla oli kunnon kamera messissä ja parhaat kuvat, niitä tulee ehkä myöhemmin, mutta tässä nyt pari ihphone otosta ainakin kuvittamaan..

Jos tosta nyt saa mitään kuvaa miten lähellä oltiin, varmaan puoltoist metrii tossa välii jos sitäkään.



Oli ihan älyttömän kiva roadtrip myös, toi on kyllä niin huippu perhe.. Pelattiin ihan täysii kaikkii autopelei rahasta ja oli kyllä niin hauskaa.

Viideks tulin töihin, kun hm lähti yövuoroon. Oltiin tyttöjen kanssa puistossa, luettiin vähän iltasatuja ja nyt just peittelin tytöt sänkyyn. Huomenna taas maanantai.... miten voi olla taas?!? Joka viikko.. Mutta siis wtf mulla on kaks viikkoa enään töitä ja sitten West Coast kutsuu ja viikon loma?!? WOOOP! Ja eilen tuli tosiaan kaheksan kuukautta täällä täyteen eli tsitsing loppusuoraa mennään!!

2 kommenttia:

  1. Sun blogi on kyllä yks mun lemppareista! Tykkään aina tosi paljon sun postauksista ja oon itekin lähössä au pairiksi elokuussa niin tää on kyllä auttanut mua tosi paljon näkemään että millaista se elämä siellä sitten oikeasti on. Hyvää pääsiäistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiih kiitos ihanasta kommentista!! Välillä tuntuu että tää blogi on ihan pelkkää soopaa, mut kivaa jos siitä on jotain iloa! :)

      Poista