maanantai 14. huhtikuuta 2014

FCATs

Tänään oli jännä päivä meijän vanhemmille tytöille, kun FCATs alko. Täällä (en tiiä onks tää Floridassa vai koko jenkeissä..?) on kolmannelta luokalta ylöspäin joka vuosi FCATs, eli vähän niinkun valtakunnallinen koe in reading, math and science. Nää kestää nyt ainaki tän ja seuraavan viikon. Niin ja jos ei pääse läpi niin saa kesän aikaa treenaa, ja jos ei loppukesästäkään pääse läpi, niin sitten jää luokalle.. Eli on kyllä tytöille iso juttu.

Hm ja A teki A:n kavereille tollaset tsemppipussukat!! Ihana idea!! Jos joku olis tullu ylppäriaamuna mulle tollasen kanssa niin oisko ollu vähän parasta!! Tuolla sit sisällä joku pieni tsemppipehmolelu ja karkkia.


Mun aamu alko vähän heikommin.. kömmin tuolt ylös sillon 5.45, kävelen keittiöön and there is dog poop all around the house.. SERIOUSLY?!? Meijän ihana Sierra-koira ei ollu voinu niin hyvin yöllä, ja ainoona aikuisena talossa eipä mulla ollu muuta vaihtoehtoo kun alkaa siivoomaan. Nää on kyllä niitä uran huippuhetkiä!! Sattuuhan tollasta ja ymmärtäähän sen. Kun lattiat oli siivottu, pyyhitty ja definsioitu, pakkasin tyttöjen lounaat ja aloin tekee aamiaista. Halusin tehä kunnon aamiaisen tytöille, kun oli tärkee päivä, joten paistoin pannukakkuja ja oli pekonia ja sen sellasta.. Ja tämä kaikki on nyt siis tapahtunut ennen kello 6.30 aamulla.. 

Kun tytöt oli saatu bussiin, kömmin ite takas sänkyyn pariks tunniks ja aamupäivällä menin Randylle. Wupiiii kesä tulee, tänään auton mittari näytti 96 astetta eli 35,5 celsiusta ja tästä on suunta vaan ylöspäin. Kohta menee jo sataset rikki, ja sit ollaan mulle sopivissa lämpötiloissa :)



Kun tytöt tuli koulusta, tehtiin E:n läksyt (A:lla ja K:lla ei oo läksyjä FCATsien aikana, wuhuuu!!) ja lähettiin Bonefish Mac'siin syömään yhessä tyttöjen ja hostmomin kanssa. Illalla sit oltiin vielä pari tuntia puistossa ja nyt peittelin tytöt nukkumaan. Itsekin vois harkita kohta tota sänkyyn menoa, niin vois toi nouseminen olla vähän helpomaa.. Mutta kuvitelkaa, 8 kuukautta oon täällä ollu ja kertaakaan en oo nukkunu pommiin, vaikka herätä täytyy ennen kuutta!!! Tosiaan kun hostvanhemmat ei oo kotona, niin jos mä en herätyskelloon herää niin se on sitten kaikkien tyttöjen koulupäivä siinä. Ootan vaa sitä päivää ku herään joskus kahelttoist sillee nouuuuu.... :D No ei oikeesti, ei tollast tuu.. jos tulee nii kuolen..


Ravintolan pihalta! Aina pitää ottaa samallainen kuva, kun tuolla käydään.. :D

1 kommentti:

  1. Hei mää laitoin sulle viestin fbhen. Varmaan siellä muut-kansiossa :-)

    VastaaPoista