maanantai 7. huhtikuuta 2014

Gotta love Florida

Ja taas ollaan töissä!! Eilen 5.45 herätys tuntu kieltämättä aika jäätävältä tyttöjen springbreakin ja oman "vähänniinku" lomaviikon jälkeen, mutta ei siinä muu auta, kun tallustaa keittiöön pakkaamaan tyttöjen lounaita. Kun tytöt oli saatu bussiin, lähin hakee Randyn mun kaa Social Security Officeen, koska oon onnistunu hukuttaa mun SSD numberin tässä täällä olon aikana. Kyllä joo tää on mahdollista.. Ton jälkeen mentiin Denny'siin aamupalalle, joka oli Randyn treat koska miljoona vuotta sitten lyötiin vetoo siitä Suomi-Usa lätkäpelistä olympialaisissa ja Suomihan vei 5-0, ja tää toi mulle ilmasen aamupalan :)) Noi Denny'sin cinnamon pancakesit on ihan jääätävän hyviä.. Ja meijän Denny'sistä saa vielä Vanilla Diet Cokea, eli ei vois parempaa aamiaista olla. Ja all-you-can-eat pancakesit maksaa 4 dollaria, eli 3 euroa. Että silleen. Lisää tulee siis pöytään aina sitä mukaa, kun saat pinon syötyä. Ei voi tost alkaa muuta ku hyvä päivä!


Aamupalan jälkeen lahnattiin loppupäivä Randyllä, mä näin vihdoin Himymin final-jakson, minkä kattominen vähän veny. Siis ihanaa, just näin tän pitiki mennä!! Enempää en sano, etten spoilaa kenellekkään, jos joku ei oo Suomessa vielä kattonu.

Eilen oli taas ihan törkeeen kuuma päivä. Siis päivällä asteet oli jossain ihan tosi korkeella, ja viideltäkin oli vielä 32 astetta, vaikka ihan pilvistä. Se tunne ku sul on pienin mahollinen liehuva mekko päällä, makaat vaan pation sohvalla tekemättä mitään vahtien tyttöjä poolissa ja hiki vaan valuu. FLORIDA<3 Oikeesti en vaan saa tästä ilmastosta tarpeeks. En haluis brag koko ajan, mut siis helvetti kun tää vaan on niin siistiä!!!!!!!!!!


Dinnerikin syötiin ulkona, vaikka alko olee jo aika tukalan kuuma. Mac&cheese, chicken tenderds, bread and melons, varmaan mun lempi koti-jenkki-ateria!! Omnom.



Illaks mentiin vielä puistoon ja ulkona oli vielä yheksältä 30 astetta. Toi puistossa oleminen on kyllä tosi kivaa, kun tytöt haluu joka päivä mennä ja mä nyt voisin vaikka asuu tuolla ulkona lämpimässä, niin sopii!! Eilen oli hm kotona, joten oli käytännössä off jo kun tultiin kotiin. Sillon kun täällä on joku vanhempi illalla kotona, niin vetäydyn aina huoneeseen aikasemmin, joskus kaheksalta, niin saa joskus muksut nauttii vaan vanhemmistaan. Vaikka ei noita tietenkään haittaa jos tuolla olisin, ja monesti autan sillonkin lasten nukkumaan laittamisessa, mutta you know, joskus on kiva antaa perheen olla perheen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti