tiistai 22. huhtikuuta 2014

I wish you were like that every day!!

Täällä purskutetaan eteenpäin ihan niinkun aina ennenkin. Eilen oli ihan peruspäivä, kun tytöt olin saanu nukkumaan niin mentiin vielä Randyn kanssa käymään ihopissa ja syötiin sitten brekkaria yhelttoista. Ihopit on tosiaan täällä 24/7, vielä on bucket listillä tonne meno joskus kolmelta yöllä.. Meni vähän myöhäseks taas ilta ja sit ei enään nukuttanu, niin viimeyöltä tuli tollanen reilu tunti unta plakkariin ennen 5.45 herätystä.. hups.

No sit pirteenä ylös ja operaatio lapset kouluun. Aamu meni tänään jotenkin todella helposti ilman mitään vikinöitä ja kaikki tytöt oli 10 minuuttia ajoissa valmiina. MITÄ?! Ennenkuulumatonta. Sama teema jatku lasten kanssa illallakin, tais olla ensimmäinen päivä tässä 8 kuukauden aikana, kun en nyt ainakaan muista kenenkään huutoa, itkua tai raivoomista. Läksyjen teko suju tosi hienosti ilman mukinoita ja palkitsin tytöt ostamalla niille karkkipatukat puistossa - siitäkös ne oli onnensa kukkuloilla. Oltiin puistossa taas reippaasti yli kaks tuntia, äskön peittelin tytöt iltasatujen kera nukkumaan ja nyt suunnittelen aikasta nukkumaanmenoa..

My beautiful girls who I'm gonna miss so much!!!

Sain myös tänään kuulla että tähän melkein mun lähelle (johonkin 25minuutin päähän kai) tulee kesäkuussa suomalainen auppari!!! Halleluja! Vaikka ehitäänkin täällä olla vaan kuukaus tai pari samaan aikaan, niin kivaa kuitenkin! Monen aupparin kaveriverkosto koostuu jenkeissä lähes pelkästään muista auppareista, mutta mulla ei täällä edelleenkään oo missään ketään muuta.. Pari ihanaa suomalaistyttöä kyllä tuolla etelämpänä, mutta sinnekkään ei koskaan ehi. Noh mä oon sitten rakentanu kaveriverkon ihmisistä täällä, ja ihan paras verkko onkin!! Mutta kiva päästä esittelemään paikkoja uudelle suomitytölle kohta! :) Voikun mullakin olis ollu joku sillon esittelemässä..

Viihdytän teitä nyt selfiellä. Mutta tältä mä näytän töissä. Teitä kuitenki ihan hirveesti kiinnostaa.. 
ja tuo taulun nainen on creepy..

Hihh tää on oikeestaan viikonlopulta, mun kaks tyttöä ja tyttöjen kaveri. Oli niin sulkkuja kun ne tuli uima-altaasta ja vetäs noi värikkäät pyyhemekot päälle :D <3 Teletapit..

Ja tää on meijän alligaattorireissulta sunnuntailta! 
Siinä seistiin ihan vieressä, niin että ois voinu vetää hännästä!


PS. ENS VIIKOLLA KALIFORNIAAN!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti