lauantai 26. huhtikuuta 2014

Videoterkkuja :'D

Heiii! Tänään sain taas idioottimaisen päähänpistoksen ja tuloksena puoltoist minuuttia videoterveisiä.. voi hyvääpäiväätaas.... Ja kälätys ois jatkunu vaikka kuinka kauan, joten poikkasin nyt vaan tolleen tyhmästi :D NAUTTIKAA :'DDDD



Kuus tuntia tuli oltuu beachillä ja nyt on ihonväri taas ihan toista kun videolla.. :)) Ihana rantapäivä oli, ihan sairaan kuuma, ei yhtään aaltoja ja vesi oli sellast keittoo mis ois voinu lilluu vaik kuinka kauan.

Sit sain vähä uusii kavereita kun yks jäbä sellasesta kaveriporukasta tuli kysyy, jos haluisin tulla hengaa niitten kaa, kun mä olin ihan yksin. Ihania ihmisiä, tyttö ja kaks poikaa, joitten kaa hengasin pari tuntii ennenku suuntasin kotiin. Tää on ihanaa kun täällä kun oot yksin rannalla, niin melkein aina joku tulee juttelee tai pyytää pelaa rantalentistä tai mitä vaan.. Ihmiset on ihania!

Nyt tulin kotiin, suihkuilin ja kohta kun Randy pääsee töistä niin mennään vielä Katjan ja Glenin luokse illaks kattoo Heatin pelii! Jeejee vapaapäivät on ihania, elämä hymyilee :)

Sorppa, eka on suoraan instagramista niin on värit vähän ketuilleen.. but you get the point!


Edit... Nyt Randyn kanssa matkalla Katjalle..

Tän hetken ihonväri ilman mitään värimuokkauksia tai sen enempää meikkiä.. Ups..



6 kommenttia:

  1. Ääää!! En malta oottaa että pääsen sinne! Sit voidaan yhdessä ottaa arskaa ja lillua siellä keitossa :DDDDDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonii!! Sit on viel kesäkuus paljon kuumempi, nii vapaapäiviks sit vaan lilluu tonne! :)

      Poista
  2. ihana video oot niin sulonen! :D ja aaa mikä rusketus!! mitä kautta siis lähdit tonne aupairiks? haluaisin ite tosi kovasti syksyllä lähteä, mutta mulla ei oo tota 200h lastenhoitokokemusta mitä järjestöt vaatii:/ ja sellasta on vähän hankala etenki töissäkäyvänä hankkia :( toki ilman järjestäkin voi lähteä, mutta mulla ois paljon turvallisempi olo sellasen kautta ja käsittääkseni silloin myös helpommin tutustuu muihin auppareihin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni jenkkeihin ei pääse kuin järjestön kautta...

      Poista
    2. aa voi olla:) mulle kyllä kelpaa myös muut maat.

      Poista
    3. Hihh kiitos :D Jep niin se on, ettei jenkkeihin pääse ilman järjestöä, jos ei oo usan kansalaisuutta.. Mä tulin aupair caren kautta, joka on jenkkijärjestö eikä oikeestaan ees toimi Suomessa, mutta ne vaatii ton saman 200h. Eurooppaan tosiaan ei tarvi järjestöä, kunhan vaan löytää perheen! Euroopasta aupparit yleensä löytää host perheet aupair worldin (http://www.aupair-world.net) kautta. Toivottavasti tosta on jotain apua :)

      Poista