keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Postaus #200 + tumbling video

No terve!! Joskus puoltoistvuotta sitten, kun aupair-ajatukset tuli ekaa kertaa mieleen, luin läpi ainaki kaks miljoonaa aupairblogia ja ajattelin, että jospa joskus saisin ite tollasta kirjottaa. Ajattelin, että miten hitossa noi jaksaa kirjottaa melkeen joka päivä, ja tässä sitä nyt ollaan 200. oikeestaan sisällötön teksti menossa.. Vaikka joka päivä tänne tuleekin kirjotettua kaikkea soopaa, niin on tää oikeestaan mulle aika iso juttu. Kaikesta ei tänne voi kirjottaa, mutta on tää vähän sellanen päiväkirja, mihin saa asioita purettua. Ja on varmaan hauska lukee näitä joskus kymmenen vuoden päästä.. :D Ja jos tästä on ollu apua yhdellekkään tulevalle aupparille, niin jes!!

Asiaan.. eilen oli hyvä päivä. Treenattiin D:n takapihalla, vaikka ulkona oli 32 astetta ja auringossa vielä kuumempi, joten hikoiltua tuli kyllä ihan olan takaa. Ruoholla en pysty tekee vielä mitään vauhdikkaampia juttuja, mutta tässä nyt 14 sekunttia mun treenailua ja feilailua.. Kickover on ainaki vähän muuttunu tosta muutaman viikon takasesta ja nyt onnistuu joka kerta ton 1/10 todennäkösyyden sijaan, mitä se oli pari viikkoa sitten. Kyl tää tästä!


Koko ilta meni taas tyttöjen kanssa puistossa, niin eilen kun tänäänkin. Tää viikko on ollu ihana, kun vanhemmilla tytöillä ei oo ollu FCATsien takia läksyjä, helpottaa meijän iltaa niiiin paljon. Eilen oltiin yli kaks tuntii puistossa, siinä yks perheenisä tuli mulle juttelee ja olis kovasti halunnu palkata mut niille lastenvahdiks.. juteltiin siinä varmaan puoltoist tuntii vähän kaikesta, täällä ihmiset on niin mukavia. Molemmat hostvanhemmat tuli illalla kotiin, joten mä pääsin lähtee vielä ulos, kun tytöt meni nukkumaan. Mentiin Randyn kanssa Friendly'siin taas jätskille. On kyl niin rentouttavaa, kun pääsee viel työpäivän jälkeen ulos! Eilen oli ihan sairaan kuuma ja tänään ihan kylmä. Olin tuolla puistossa farkut+neule+viltti kiedottu ympärille ja olin ihan jäässä.. jälkeenpäin auto kerto ulkolämpötilaks 24 astetta tollon kaheksalta illalla.. että terve.. tuun niin kuolee kylmään ens talvena..

Skypetettiin tänään myös Sarlon kanssa pari tuntia, ei olla varmaan ainakaan johonki puoleentoistkuukauteen skypetetty. Syksyllä tuntu et oli jotenki koko ajan aikaa skypettää, mut nyt on niin paljon kaikkee, ettei sellast luppoaikaa oo kyllä yhtään. Mut ihana oli taas catch-uppaa, mä oon vaan jotenki niin kujalla kaikesta siitä, mitä Suomessa tapahtuu.. Kova ikävä kyllä kaikkia kavereita <3

Nyt tulin just laittamasta tyttöjä nukkumaan. Löydettiin suomenkielisiä satukirjoja, joita nää on saanu suomalaisilta sukulaisilta lahjoiks. Molemmat nuoremmat halus, että luen niitä niille, vaikka ne ei kaikkea ymmärräkkään. Noi on kyllä niitä oikeesti aupair-uran huippuhetkiä, kun toinen nukahtaa siihen sun syliin kesken iltasadun.. voi ne on vaan niin supersulosia <3 Nyt syön mignon-munaa ja kirjottelen blogia..

4 kommenttia:

  1. Oon harkinnu joskus tulevaisuudessa au pairiks lähtöö ja tää blogi on ollu kyllä tosi mielenkiintonen! Aloin seuraileen tässä ihan vasta, mut yks ilta innostuin lukeen ihan alusta asti :) Tykkään kun on paljon kuvia (niitä ei voi ikinä olla liikaa, vinkiks vaa!!!) ja kerrot paljon päivistäs ja millasta elämä siellä päin maailmaa on. Etenki musta oli hyvä se "Englanti-suomi-karita -sanakirja" postaus ja tollasia sais olla lisääki! Joku sellanen "päivä mun kanssa" kuvitettuna ja tietenki myös tekstitettynä ois kiva :-)
    Mun englanninkieli ei oo mistään vahvimmasta päästä, mut uskoisin, että selviäisin kuitenki sillä ja siellähän se luultavasti vahvistuu. Vaatiiko sun mielestä aupair perheet sitä, että osaa ihan täydellisesti englantia?

    VastaaPoista
  2. AINII ja sit kyselisin viel et oisko sulla tiedossa muita hyviä au pair jenkeissä blogeja, saa linkata!!

    VastaaPoista
  3. Sun blogi on nostattanu mun au pairiksilähtökuumetta(:D) entisestään, ja sun ansiosta oon myös laajentanu hostperheen etsimistä myös Floridasta! Ei valitettavasti vaan oo viel tärpänny :/
    Oot saattanut jossain postauksessa mainitakin, mutta multa on mennyt ohi, mutta onko sun perhe siis puoliksi suomalainen tai jotain? Osaako lapset myös suomea? Ja vähän, tai okei aika paljon. kiinnostais myös, onko niille mahdollisesti jo tulossa au pair sun jälkeen..? ::)

    VastaaPoista
  4. Hiii kiitos kivoista kommenteista!! Ja postausehdotukset on aina hyviä. Ei todellakaan perheet vaadi täydellistä englantia, kunhan selviytyy sellasista arkitilanteista alussa, niin siitä se nopeesti lähtee paranee. Mä puhuin jokseenkin sujuvasti jo kun tulin, mutta näiden edellinen auppari ei esim puhunu juuri paljon mitään, ihan siis perusjuttuja vaan. Joooo hyviä aupairblogeja on vaikka millä mitalla, mun ihan lempparit on Mian (http://miagoesaupair.blogspot.com), Helmin (http://mileswithsmilesandme.blogspot.com), Satun (http://inwomenwetrust.blogspot.com), Essin (http://essism.blogspot.com), Nelin (http://nelijenkeissa.blogspot.com) ja Annikan (http://oneamericanlife.blogspot.com), joka ei kyllä oo vielä jenkeissä, mutta hyvä auppariblogi siitäkin tulossa! Tää lista vois jatkuu niin pitkälle, mut eiköhän näillä pääse alkuun! :D

    Jii kiva jos joku on saanu tästä inspistä! Jep tosiaan mun hostvanhemmat puhuu suomea, lapset ei puhu, mutta ymmärtää jonkin verran. Lasten kanssa puhun kuitenki koko ajan englantia. Jep on tulossa uus aupair ja hostvanhemmat etsikin toista suomalaista tossa kuukaus tai pari sitten, mutta muutama viikko sitten matchas sitten yhen saksalaisen kanssa.. Tsemppiä perheen etsintään! :)

    VastaaPoista