keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

I<3ORLANDO

Täydellinen päivä!! Ihan siis täydellinen. Ja varotus jo, että puhelimella kirjotan, joten postauksen laatu on varmaan jossain tavallistakin alempana.. 

Aikanen työherätys oli, mutta aamupuuhastelujen jälkeen olin vapaa ja lähettiin Hannan kanssa kohti Orlandoa. Orlando on siis kyllä mun lempipaikka täällä, voittaa Miamin ja kyllä Key Westinkin kuus nolla. Hirveesti tekemistä ja näkemistä, hotellit murto-osan Miamin hinnoista ja murto-osan tuhanneksen Key Westiin verrattuna. Auton saat mihin haluut ilmaseks isoihin ruutuihin, ajaminen on paljon kivempaa enkä ees alota paljon edullisimmista ravintoloista enkä varsinkaan shoppailusta.

Käytiin matkalla ihopissa syömässä, ja tultiin meijän hotellille sit noonin aikaan. Hostmom laitto taas viestiä kun oltiin tänne matkalla, että tarviiki tulla töihin vasta perjantaina, WUPIII, ja saatiin sit pidennettyä meijän hotellivarausta. Ollaan oltu tässä samassa hotellissa vuosia sitten porukoiden kanssa, joten kivoja flashbackejä tulee koko ajan :D tää on aika hieno hotelli mun mittakaavalla, ja yhelle ihmiselle yhelle yölle ei jää paljoo enempää hintaa kun hostellista Miamissa. Että silleen. Tähän kuuluu vielä kaikki hintaan minigolffista pyörien, paddleboardien ja miljoonan muun jutun vuokraukseen ja kaikkeen ohjelmaan hotellilla. Tänään oli taas ihan älyttömän hieno ilma, joten suunnattiin kuitenki heti poolille, jossa maattiin johonkin neljään asti. En oo ikinä mikään valkonen iholtani, mutta nyt on kyllä jo semmonen aika hyvä papuväri :))

Siinä kun kärvisteltiin auringossa niin taivaalle alko ilmestyy tekstiä. Ne oli tosi tarkkoja viivoja, ennenku tuuli pilas ne. Tekstiks tuli: 1400 = :) love u jesus. Siinä sitten pohdittiin että mitähän helkuttia toiki tarkottaa..


Poolin jälkeen sit huoneeseen suihkuun. Huoneet on täällä vähän vanhoja, mutta tosi kivoja!
Parvekenäkymät :)

Pieni refressing ja sit mentiin syömään Cici'sin pizzabuffaan. Oli tosi kiva paikka, vaikka onki tollanen syöttölä.
Mac&cheese pizza.. Oli oikeesti tosi hyvää :D


Ruuan jälkeen sit tyytyväisinä vähän viel ostoksille Premium Outleteille ja Walmartin kautta hotellille. Mun tekis mieli nukkuu tos parvekkeella ku tuol on niin lämmin. En vaan saa täst lämmöst ikinä tarpeeks, vaik oonki täst jo melkein kaheksan kuukautta saanu nauttii. Arvostan kyllä tätä ilmaa täällä joka päivä, tietenkää suomalainen ei ota tätä itsestäänselvyytenä.

Huomenna mennään Hannan kanssa Seaworldiin, se on vielä sellanen noista isoista puistoista, mitä ei olla nähty! On niin ihanaa kun Hanna on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti