tiistai 27. toukokuuta 2014

A trip to Orlando!

Pääh nyt oli kyllä taas niin kiva viikonloppu, ettei tännekkään ehtiny kirjottaa kun vasta nyt! Sunnuntaiaamuna lähettiin siis aikasin Randyn kanssa Orlandoon. Matkalla haettiin Dunkin Donutsista vähän aamupalaa ja ysin jälkeen oltiin jo perillä. Käytiin outletilla vähän shoppaamassa ja sit mentiin Ikeaan! Randy ei ollu koskaan ollu Ikeassa, joten kerranki mä pääsin näyttämään ja esittelemään jotain!! Ja Randy oli ihan innoissaan kaikesta. Alakerran tekstiiliosastolla meni kyllä hyvä tovi kun piti selittää, mikä on pussilakana. Ja toinen tovi siinä väitellessä, että onko se tarpeellinen vai ei. Voi jenkit tietäisittepä vaan. Tais olla mun kolmas kerta ikeassa tän vuoden aikana ja aina kun tonne menee niin tulee kyllä niin kotoinen olo. Kun ovista tulee sisään, niin siellä lukee Välkommen ja kaikki kirjat esimerkkihuoneiden hyllyissä on ruotsiks. Uutuutena ruokaosastolle oli tullu.. wait for it.. Maraboun suklaata!!!!


Ikean jälkeen kiirehdittiin meijän hotellille, koska kahelta alko Suomen peli. Saa kyllä olla taas niin ylpee leijonista, siis miten niitten turnaus alko ja jotenki ne onnistu pääsee kultapeliin?!? Ekan erän jouduin kuuntelee nettiradiosta, sit päästiin huoneeseen jossa oli ihana jätti-iso HD-tv, josta näky kaikki muut kanavat, paitsi se mistä peli tuli. Siinä sitten paniikissa yritettiin keksiä keinoja ja tovin etsinnän jälkeen löydettiin yks toimiva live-stream netistä, joka oli kylläkin venäjänkielisellä selostuksella mut mitäs pienistä. Hienoo pelii leijonilta, harmi että Venäjä pelas kyllä tänä vuonna paremmin.

Pelin jälkeen mentiin hotellin poolille hengaa ilta-aurinkoon. Vaikka aurinko oli jo vähitellen laskemassa, ulkona oli koko illan ihan sairaan kuuma ja altaan vesi oli sellasta keittoa. Lahnattiin aurinkotuoleissa, pelattiin pokeria ja lilluttiin altaassa siinä muutama tunti. Ei huonompaa.


Ei meil ollu mitään ihmeellisii suunnitelmia, mentiin vaan chipotleen syömään ja sitten disney downtowniin. Kyllä, vaikka Orlandossa onkin miljoona ruokapaikkaa, joita meillä ei oo PSL:ssä, jotenkin ajauduttiin chipotleen. Ja kyllä, siellä on aina tollaset jonot, ja koskaan ei käy mielessä, onko sen arvosta jonottaa. Jono jatku tosta vielä meijänki taakse ainaki kymmenen ihmisen verran, vaikka kello oli 9.55pm ja mesta menee kiinni kymmeneltä. Chipotle ei mainosta itseään lainkaan.. kun jossain haastattelussa Chipotlen pääpomolta kysyttiin että miksi näin, niin vastaus oli vaan että "Well.. We'll advertise when the lines aren't constantly twenty minutes long". Niin. Siis noiden ruoka on kyllä vaan taivas suussa ja sen takii tonne menee aina uudestaan ja uudestaan. En tiiä miten selviin Suomessa ilman. Ohhoh mikä Chipotle-hehkutus taas vaihteeks! Mutta siis hallelujah.



Yhentoist aikaan mentiin sit Disney Downtowniin pörräämään vaan muutamaks tunniks. Sit haettiin Walmartista jäätelöö iltapalaks ja sit nukkumaan!

Kirjotanpas eilisestä Busch Gardens -päivästä eri postauksen myöhemmin, nyt taas työt jatkuu ja aika lähtee hakee tyttöjä bussilta!

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva aina lukee sun ja kaikkien muiden Chipotle-ylistyksiä ku ite unohdin siellä ihan kokonaan käydä ennen ku suuntasin takas kotiin :( :D Monta kertaa olin jo melkein ovella, mutta käännyin aina pois jonku tyhmän tekosyyn takia :D Pitää syyskuussa metsästää jostain toi paikka ja käydä sit vihdoin kokeilemassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OUNOU!! :DD Joo todellaki meet! Ahh mä söisin tota ruokaa vaikka aamupalaks ja lounaaks ja dinneriks ja iltapalaks..

      Poista