maanantai 19. toukokuuta 2014

Mahtimaanantai

Floridassa ei maanantaitkaan oo huonoja päiviä!!! No okei 5.45 herätys vähän kirpas eilisen leffaillan jälkeen, mutta loppupäivä oli kyllä aika loistava.

Eilen mentiin sit vielä blogikirjotuksen jälkeen leffaan kattoo Neighbors. Oli kyllä hauska, nauroin ihan oikeesti paljon, mut oli kyllä niin simppeli et ois kyllä kuurosokeeki pysyny juonessa mukana. Käytiin Wendysissä ennen leffaa ja söin elämäni ensimmäisen "frostyn", joka on jotain tosi hyvää jäätelön ja pirtelön väliltä.. Kuvassa oleva yksilö oli kolmesta koosta pienin ja hintaa 99 senttiä!


Tänään sit aamuduunien jälkeen mentiin Randyn kanssa rannalle koko päiväks ja kuuntelin suomen pelin novan nettiradiosta (oon niin ylpee ku tajusin tän, parempi ku twiittien seuraaminen!!). Ja siinä sitten koko ajan käänsin/selostin Randylle.. :D Vesi oli taas ihanaa ja siis mä vaan rakastan tota rantaa, en vaan saa siit tarpeekseni.. Tänään muuten kun aamulla katoin lämpötiloja niin sekä täällä että Helsingissä oli tasan yhtä lämmintä, 79 astetta!! Okei täällä oli kello kaheksan aamulla ja suomessa kolme iltapäivällä, mut kuitenki! Ihanaa et sielläki on vihdoinki lämmin.

Anteeks nyt tulee kuvat suoraan instagramista, niin on värit taas tälläsiä CSI Miami -henkisiä. Mä en oo oikeesti ton värinen.



Ilta meni tyttöjen kanssa läksyjen parissa ja puistossa. Tänään tuli vihdoin äitiltä pieni suklaapaketti ja sain minttu-susupaloja!!! Siis voi hyvä luoja noi on HYVIÄ!! Avasin ton pussin kun aloin tätä tekstii kirjottaa ja nyt on melkeen loppu.. uppss.. Ihana kortti tuli myös äitiltä, I miss you too!! <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti