lauantai 24. toukokuuta 2014

Field day and Memorial day party

Pitkä viikonloppu edessä! Täällä on maanantaina Memorial day ja mäkin sain koko sunnuntain ja maanantain vapaaks joten pienet sille! Huomenna lähetään sit Randyn kanssa käymään Orlandossa, josta maanantaina ajetaan Tampaan Busch Gardens -puistoon päiväks.

Nyt kuitenki eilisestä vielä! Oli vähän erilainen duunipäivä.. Kun olin tytöt saanu aamulla bussiin, tulin hetkeks käymään kotona ja lähin sit itekki ajaa tyttöjen koululle. Annikalla oli Field Day, eli tommonen ulkoilupäivä mitä nyt meilläki oli aina ala-asteella kouluvuoden lopussa ja tonne sai vanhemmat tulla mukaan, joten mä olin siellä sit taas "varaäitinä" kun hm oli töissä. Lapset pelas eri stationeilla eri urheilulajeja ja oli tosi hauskaa! Vähän oli vaan kuuma, kun lämpötilat oli reilusti yli kolmenkympin ja aurinko paistaa pilvettömält taivaalta..



Field Day päätty puolenpäivän aikaan, ja hm sano ettei A:n tarvii jäädä loppupäiväks kouluun, vaan se lähti sitten mun kanssa kotiin. A oli niin intona koko päivän, ku sai kerranki vähän erikoiskohtelua.. :)









Iltapäivän hengailin sit muksujen kanssa. A oli suunnitellu partyjä tälle perjantai-illalle Memorial-dayn kunniaks koko viikon ja tehtiin kaikkii sen keksimiä aktiviteetteja sitten :D Se oli niin innoissaan koko jutusta koko viikon, oli niin sulkku. Kuudelt sain lähtee treeneihin, kun hd oli kotona. Oli toosi hyvät treenit taas kerran ja nyt tuntuu kyllä taas joka ikisessä lihaksessa. Treeneistä tulin kasin maissa ja tytöt oli odottanu mua ihan innoissaan tekemään lisää party-aktiviteettejä, mutta mä olin lähössä vielä ulos syömään niin siinä sitten yritin kohteliaasti leikkiä pikkupikkutovin ja karkasin sit ulos.. :D Tässä tosi edustava video meijän sack-racestä..





Sit lähin tosiaan Randyn kaa viel käymään ulkona, käytiin five guyssa syömässä, oooh siis niitten hampparit on kyllä taivas.. Käytiin kans vähän shoppailee: ostin Burlingtonilta Hilfigerin tosi kivan tollasen ranta/treeni/viikonloppu -laukun (30$ = n.23€) ja Walmartista uuden kellon (12$=9€), joka on oikeesti tosi hieno (piti ostaa uus kun yks hostmuksuista vähän niinkun hävitti mun edellisen, onneks nää on tääl puolilmasii) ja yhen kivan paidan viidellä dollarilla!


Tässä vielä auringonlasku kun ajelin kotiin treeneistä. Ei tietenkään oo yhtään niin hieno kuvassa, mut tosi upee oli!!! Tänään skypetin myös äitin kanssa, kun Suomessa kello oli kymmenen illalla ja siel paisto aurinko ihan täysii?!? Ei meil tääl tollast oo..







2 kommenttia:

  1. Hei, miten olis kun alat pakata kotiin lähtiessä (hui kauhia, sekin on pian), niin kuvaisit kaitti ostokeset jenkeistä? Ja vaikka ne vaatteet jotka oli lähtiessä mukana ja jotka lähtee myös suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tosi hyvä idea!! Saan itekki vähän käsitykstä et miten jäätävä määrä tääl onkaan tullu shoppailtua.. Ja ehkä helpottaa pakkaamistakin! Jep tällänen siis ehdottomasti tulossa :)

      Poista