keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Walk of Fame, Beverly Hills and Hollywood-sign

Parempi myöhään kun ei milloinkaan näinhän se meni.. Ollu ihan huiput kolme päivää LA:ssa ja nyt ollaan matkalla Vegasiin. Tällä hetkellä pidetään taukoa Denny'sin pihassa keskellä aavikkoa jossain LA:n ja Vegasin välillä, vielä Kalifornian puolella.

Maanantaina turisteiltiin ihan koko päivä. Lähettiin heti aamusta kattomaan Hollywood-sign Griffith Park Observatory Deckiltä, josta oli ihan älyttömän upeet maisemat. Koko LA siinä sun silmien alla, siis terve. Floridassahan kaikki yli 10 metrii merenpinnan yläpuolella on tositosi korkeeta, joten nyt nää west coastin vuoret on kyllä tosi vaikuttavia.

Kuvista saa ehkä murto-osan irti siitä mitä se oli, mutta yritetään nyt kuitenkin.. Osa kuvista on "kuvia kuvista", koska ne on Lisan kameralta, mutta myöhemmin saadaan nekin tänne parempi laatusina..

All of us; saksalaiset Lisa ja Sarah ja suomitytöt Laura ja meitsi :)
Ihan loistava porukka!! <3

Selfie with a Hollywood-sign!

Tuolta ajettiin Walk of Famelle, jossa kyllä oltiin taas niin turisteina että terve.. :D Hassuu kun just on tottunu siihen, että tää on nyt sun toinen kotimaa, ja sit meet toiselle puolelle maata ja oot taas niin vaan yks niist typeristä eurooppalaisista turisteista. Muuten, asiasta kukkaruukkuun, täällä on niin paljon kiinalaisia et tuntuu et menee omatki silmät jo ihan kieroon. No kuitenki, otettiin siit walk of famelta semmonen sightseeing kiertue, kun ei ollu kallis. Istuttiin sellasessa katottomassa vanissa ja kierrettiin kattomassa vielä Hollywood-sign, Beverly Hills ja kaikkien julkkisten koteja. Nähtiin muunmuassa talo, jossa Michael Jackson kuoli, sekä Jennifer Anistonin, Miley Cyrusin, Dr. Philin ja miljoonan muun koteja.

Tosi monet oli tietysti piilotettu hienosti aitojen taakse, mutta joistain sai ihan kivoja kuvia..

Tää on Dr. Philin talo!






Jennifer Anistonin portti!


LA INK!










Kierroksella käytiin myös maailman kalleimmalla kadulla, jossa maailman kalleimman vaateliikkeen edessä nähtiin maailman nopein (ja kallein?) auto. 1,7 miljoonaa dollaria olis tolla hintaa.. Tolla alueella oli paparazzeja joka paikassa..





Sitte tultiin takas Walk of Famelle, joka käveltiin edestakas niin että nähtiin kaikkien tähdet. Ihan kivoja laattoja maassahan ne on.. :D Siellä oli hirveesti jengii paikalla, koska näyttelija Sally Field sai juuri oman tähtensä maahan. Se nähtiin siellä sitten!

Chinese Theatren edessä oli kaikkien isojen julkkisten käden- ja jalanjälkiä, mitkä oli tosi siistejä!



Walk of Famen jälkeen mentiin The Grovelle, joka oli tosi kiva ostoskatu. Oltiin tosi väsyneitä, mutta käytiin nopsaan cheesecake factoryssa syömässä ja suunnattiin hotellille hetkeks lepäämään. Illalla mentiin vielä Santa Monica Pierille, joka olis ollu kyllä ihana paikka, mutta hyi hitto kun oli niin kylmä ettei voitu olla ulkona.. Joku 15 astetta ja ihan jäätävä tuuli, joten aika nopsaan suunnattiin takas hotellille nukkumaan ja keräämään akkuja seuraavaan päivään Universalilla!!

Nyt oli pikapika teksti ja kirjotusvirheitä varmaan tavallistakin enemmän. Nyt lähtee auto Denny'sin pihasta, joten multa menee wi-fi, joten tää postaus julkastaan nyt tälläsenä.. :D Kohta kirjotellaan sitten Vegasista!! :))


4 kommenttia:

  1. Upetaaa <3 Mäki haluun! Iha siis ah, California <3 Noi kaikki on ku jostai leffastaaaaaa!! Nauti <3

    VastaaPoista
  2. Lol mun varpaat tossa Tinkerbell kuvassa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen et ne on mun..? :D Mutta joo lol joka tapauksessa. Mun hostmuksut oli niin innoissaan tosta Tinker Bell -tähdestä :D

      Poista