keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Orlando and Disney's Hollywood Studios

Huh just tulin kotiin Orlandosta ja oli kyllä loistoreissu!! Tarkotus oli olla vaan yks yö mutta jäätiinki sit vielä toiseks :D Orlando on kyllä ihan mun lempipaikka.

Maanantaina siis lähettiin aamusta ja ajettiin reilu puoltoist tuntia Orlandoon. Maanantai oli omistettu shoppailulle kun mä yritin tehä fiksuja ostoksia Suomeen palaamista ajattelen. Siihen meni kyllä koko päivä, mutta sain myös aika hyvin aikaseks! Käytiin cici'ssä syömässä (pizzabuffa 6$ eli reilu 4€ per henkilö ison juoman kanssa ja voit tilaa myös oman pitsan jonka ne tuo sulle tuoreena pöytään) ja oli kyllä taas sellasta herkkua. En ees muista mitä tehtiin koko ilta, mut oltiin kotona vasta joskus kahelta yöllä.. Kun kaupat on auki ja on kuuma niin ajantaju katoo helposti..

Tiistaina nukuttiin semipitkään ja sit lähettiin ihopin kautta Disneyn Hollywood Studioille. Tossa puistossa oon viimeks ollu '09 ja oli kyllä just niin siistii ku muistinki! Tän kesän niillä on siellä vielä Frozen-kesä, joten oli kaikkee siistii uutta ja hienoo. Ihan eka mentiin tohon car stunt shown, joka oli ihan mieletön. Nää on näitä Disney juttuja mitä ei voi mitenkään kuvailla..



Kato tästä ainaki vikat sekuntit!



Päivän mittaan käytiin kaikkia laitteita ja nähtiin tosi hienoja showta. Oli vaan aivan helvetin kuuma. Anteeks mutta oli siis oikeesti tosi tosi kuuma. Hiki vaan valuu joka paikassa ja ihan ällö olo :D No siitä kun oli sitten koko päivä valitettu nii iltapäivästä sit taas perus Florida-ukkonen. Pari tuntii meni siinä ja sillä aikaa mentiinkin sitten sisällä olevaan Winter Worldiin, missä oli oikeeta lunta ja wait for it..





.. luistelurata!! Oli kyllä yhtä kaaosta kun varmaan 80 prosenttia ihmisestä ei ollu ikinä luistellu niin yritä sit siellä mennä. Oli myös Randyn ensimmäinen kerta ikinä koskaan (!!!!!) niin mä sitten kyllä kuolin nauruun.. :D On kyllä vähän aikaa siitä kun oon viimeks itekään luistellu, niin että hetki meni että sai jujusta kiinni. Sit kyllä muistu taas ja oli ihan sairaan kivaa!! Lupaan että ens talvena meen ulkojäille luistelee!! Nää on tietysti täällä ihan ihmeissään kun mä kerron että tätä me tehään koululiikunnassa ja että me vielä aina vihattiin sitä.. :D

Sit oli ukkonen ohi ja alko illan isot showt. Ensin Fantasmic, joka oli kyllä ihan uskomattoman hieno. Mikki-Hiiri -tarina, jossa oli kaikki muutkin disneyhahmot ja suihkulähteet ja valoja ja ilotulituksia ja tulta ja ihan kaikkea. Nää on taas näitä mitä ei pysty millään selittämään, täytyy ite nähdä.. Sitten vielä puiston sulkeutuessa kymmeneltä oli Frozen-ilotulitukset ja oli kyllä parhaat ilotulitukset mitä oon ikinä nähny, paremmat kun Disneyn pääpuiston, Magic Kingdomin perus ilotulitukset, vaikka nekin on ihan mahtavat. Mutta tuolla soi sitten Let It Go ja muut ihanat ja ihan siitä vierestä poksauteltiin jäätävä määrä ilotulituksia ja oli vaan upeeta. Sitä vaan kattoo sellanen maailman suurin hymy naamalla!

Ja vaikka ei videosta saa murto-osaakaan siit fiiliksestä niin tästä nyt kaikki kattoo youtubesta että mistä hehkutan.. Tossa parikyt sekunttii, mutta oli varmaan 20 min koko juttu. Ei taas youtube haluu tehä yhteistyötä tän bloggerin kaa nii täytyy mennä linkin kautta..

Puistosta sitten takas hotellille ja kyllä tuli uni nopeesti. Tänään sitten vielä viimeset shoppailut aamulla ja nokka kohti kotia. Nyt täällä huominen ja perjantaiaamuna edessä hyvästit hostperheelle, kun me lähetään risteilylle! :( Aika kivoja juttuja tässä kyllä meneillään ja en voi uskoo et viikon päästä lähen Suomea kohti. Tuolla kun Orlandossa oltiin nii unohdin jo että oon ees ollu mikään aupair, vaan tuntu ihan sellaselta lomamatkalta vaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti