lauantai 26. heinäkuuta 2014

SNOW!

Eilen meni pakkaus ja siivous puuhissa melkeen koko päivä.. Jeesus kun tota tavaraa ehtii kertyy yhessä vuodessa.. Kävin vaan mun kaikki laatikot ja kaapit läpi ja heitin pois joku kymmenen kassii tavaraa.. Osa vaatteista on myös jo mun toisessa matkalaukussa mutta paljon on vielä ens viikolla tekemistä ton kanssa.. Illan ja yön olin töissä mut pääsin kuitenki käymään treeneissä ja oli ihan huippu treenit taas! Sunnuntaina on mun vikat treenit ja eilen kaikki vaan tuli halailee et tulee niin ikävä ja oli jo jotenki tosi haikeeta :D Onneks yhet treenit vielä!

Treeneistä sit himaan ja oltiin keskenään tyttöjen kanssa. En muista mitä tehtiin ennen nukkumaanmenoa, joten ei varmaan mitään tärkeetä.. Aamusta sitten tänään olin taas töissä. Suunnitelmana oli että kaikki tytöt siivoo huoneet ja sitten lähetään sellaseen Frozen-tapahtumaan ja ihopiin syömään, mutta E ilmoitti sitten pienen kiukkukohtauksen sievittämänä että ei haluu lähteä (halus ihan tosi paljon lähteä, ei vaan siivota huonettaan), joten hm sano että selvä, ei tarvii lähtee (hm on kyllä kotona, etten lasta yksin jättäny, nukkuu vaan kun tuli yötöistä). Isommat tytöt siivos huoneensa ja niin E jäi sitten kotiin.

Toi Frozen-juttu oli tossa yhen sairaalan takapihalla. Tosi kiva tapahtuma!! Ilmaseks sisään ja sitten sieltä sai syömistä ja juomista ihan ilmaseks ja sitten kaikkia kivoja aktiviteettejä. Saatiin myös tosi hienot pingviini-lunchboxit. Lasten ihan lemppari oli tietysti kasa lunta jäätä. Tonne 34 asteen lämpöön oli siis kärrätty kasa sellasta lumijäätä. Oli tosi hassu olo kun aurinko polttaa siinä sun ihoa ja hiki vaan valuu joka paikassa ja sit siinä on lunta. Siinä se suli kyllä hyvää vauhtia ihan silmin nähden.

MUTTA SIIS LASTEN ILMEET!! Täällä ei suurinosa lapsista oo ikinä koskaan nähnyt oikeeta lunta, mikä tälleen suomalaiselle tuntuu niin oudolta ja väärältä. Miettikää nyt kaikkii niit kertoi ku ootte pienenä ollu koko päivän ulkona lumessa leikkimässä lumisotaa ja kukkulan kuningasta ja ollu pulkkamäessä ja rakentanu maailman hienoimmat lumilinnat ja sit tuut kotiin ihan märissä vaatteissa posket punasena ja pääset saunaan ja saat kuumaa kaakaoo?!? Onks jotain parempaa?! NO EI OO. Ja nää täällä vaan elää kuumuudessa 365 päivää vuodessa.



Tytöt sai myös tavata Frozenin Annan ja Elsan..

Sitten matka jatku ihoppiin!! Oli jotenki niin tosi helppoo olla vaan kahen lapsen kanssa kolmen sijaan, oli niinku oikeesti tosi mukavaa.. Siellä vedettiin sitten kivat brunssit ja nannaa oli!! En oo ollu ihopissa varmaan puoleen vuoteen, joten kyllä maistu taas pitkästä aikaa.





..ja reissu jatkuu! Päätettiin pysähtyä vielä Bass Pro Shopissa, joka on siis periaatteessa sellanen ulkoilukauppa, paitsi et se on myös kaikkee muuta ku kauppa. Se on ihan jäätävän kokonen ja siel on ravintolat ja kaikki, joku just kerto tänään että toiseen samallaiseen ollaan rakentamassa keilausrataa. JENKIT. No kuitenkin, siellä oli lapsille kaikkia aktiviteettejä joten siellä sitten viihdyttiin vielä jonkun aikaa askarrellen ja harjoteltiin vähän roping (ei aavistustakaan mitä toi on suomeks, sorry). Tultiin kotiin, oltiin uima-altaassa hetki ja sitten hm tulikin sanomaan että oon loppupäivän off! Skypetin Oulan kanssa ja loppupäivän kulutinkin sitten neljän tunnin päikkäreihin -.-

Ainiin.. mainitsinko... YKSI (1) AUPAIRPÄIVÄ JÄLJELLÄ xDDDDDDDDDDDD




Oli taas vähän hieno taivas illalla! Täällä on tosi usein ihan sairaan hienoja auringonlaskuja ja kaikkia ihme ilmiöitä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti