lauantai 5. heinäkuuta 2014

USA's birthday

Ahh eilen oli kyllä yks tän vuoden parhaista päivistä ihan varmasti!! 4th of July'ta vietettiin siis Katjan ja Glenin luona. Meijät oli Randyn kanssa kutsuttu jo aamuks auttamaan valmisteluissa ja puolen päivän jälkeen mentiin noitten community-poolille hengaamaan muutamaks tunniks. Suomessa kun itsenäisyyspäivänä suurin osa sulkeutuu kotiinsa perheen kanssa, niin täällä kaikki lähtee ulos rannoille ja pooleille. Tossa feel like 37 asteen lämmössä se on toki ihan ymmärrettävää.




Poolin jälkeen sit suihkuun ja vähän mäkkiruokaa välipalaks. Sit vielä valmisteltiin kaikenlaista ja iltapäivällä tuli sit lisää porukkaa. Kaiken kaikkiaan meitä oli ehkä 15, noitten kavereita perheineen, joista suurimman osan mäkin tunnen, ja kaikki on niin ihania ja mukavia. Siinä sitten syötiin aivan jäätävän hyviä ruokia (siis oikeesti huuh), juotiin sangriaa, laitettiin vähän ilotulituksia, pelattiin cornholea ja nautittiin vaan. Oli niiin täydellistä.

Alkupaloja.. Vasemmalla olevat bruchetat on melkeen jo syöty mutta siis dear lord ne oli niin hyviä..





Nämä ovat suklaakuorrutteisia juustokakkupaloja. Toistan - suklaakuorrutettuja juustokakkupaloja. Heaven is for real. Enough said. Amen.




Ruokaa oli niin paljon.. Näihin kuviin mahtu ehkä puolet. Ja kaikki oli taivaallisen hyvää, joten voitte tietysti arvata, että oikeesti pyörittiin tuolta vaan kotiin sitten myöhemmin. Mutta oli kyllä niin täydellinen päivä, ettei sitä voi ees tänne kuvailla!! Mulla on nyt vielä kolmen päivän vapaa (!!!!!), joten pysty ekaa kerta pitkään aikaan oikeesti rentoutuu ja nauttii. Ihan parasta vaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti