torstai 10. heinäkuuta 2014

Welcome to Sweden

Nyt täytyy kyllä alottaa taas blogiteksti maailmaa mullistavalla uutisella. Ennen tänne lähtöö pelkäsin tosi paljon sitä et tuun lihoo täällä, ku ex-aupparit varotteli automaattisesta 10 kilon lisästä vuoden aikana. En tykkää seuraa omaa painoo hirveen usein tai tehä siit mitään ongelmaa niin kauan kun mulla on hyvä olla mun kropassa, mutta nyt kun hd toi mun huoneeseen vaa'an laukkujen pakkaamista varten, nii en voinu vastustaa kiusausta. Viimeks punnitsin itteni salilla pari viikkoo sen jälkeen kun muutin tänne ja tosta hetkestä.. wait for it.. on johonki kadonnu 13 pounds eli 6 kiloa?! mikä on mun pituselle kääpiölle aika paljon.. SIIS MITÄ :D Ei tää oo mikään laihdutussuoritus kun ei ollut yrityskään, mutta oon vaan onnellinen ettei musta tullu jenkkipullukka täällä!  Toisaalta myös treenin täällä oisin olettanu kasvattaneen lihasmassaa ettei nyt paino ois ainakaan pudonnut, mutta kyllä mulle kelpaa tää. Kaiken tän päivittäisen ulkonasyömisen jälkeen on vaan vaikee uskoo, varsinkin kun muhun jää kyllä ihan kaikki kiinni mitä suuhun laitan. Ei oo ainakaan menny kova treeni hukkaan!! Noniin ja tämä oli tämän blogin fitness-osio, enempää ei tule lupaan.


Asiaan.. Aamulla taas ajelin viis muksua ratsastusleirille joka torstaiseen tapaan ja matkalla kotiin nappasin mäkkärin drive throughsta jätskin aamupalaks :D Kuka voi vastustaa 49 sentin (noin 35 eurosentin) sundayta?! Not me. Niin, kuten sanottu, mulla ei tosiaankaan oo täällä mikään laihdutusprojekti käynnissä.. :D Nautin hyvästä ruuasta tosi paljon enkä ikinä kieltäis sitä iteltäni!! Tulin takas nukkumaan koska väsytti kovin ja aattelin että meen sitten myöhemmin rannalle, koska aamulla oli tosi nätti ilma. Noh herään kaks tuntii myöhemmin siihen että mun sänky oikeesti tärisi. Oli yks kovaäänisimmistä ukkosista täällä, ja siis sitä ääntä ei voi millään adjektiiveilla kuvailla. Hd oli ulkona ja sano just miten sen paineaallon voi ihan tuntee. Talojen ikkunat ja ovet värisee ja tuntuu oikeesti ku kaikki sun sisällä värisis myös. Ja siis täällä nyt kesällä ehkä noin 5-6 iltapäivää viikossa ukkostaa.. blaah.

Iltapäivällä sit menin vielä Randyn kaa lounaalle, ylläriylläri chipotleen ja ylläriylläri oli taas ihan sairaan hyvää. Sit tulin kotiin töihin kun lapset tuli leiriltä ja ilta menikin sitten töissä.

Nyt meen kattomaan uutta Welcome to Sweden sarjaa, jonka eka jakso alkaa just nyt NBC:llä!! Jos joku auppari ei tienny tuollaisesta niin nyt tiiät.. Ainaki se trailer vaikutti ihan lupaavalta, siinä se jenkkimies muuttaa Ruotsiin ja on tosi hämmentyneenä saunasta ja niiden (meijän) kulttuurista! Interesting!!

2 kommenttia:

  1. ne 6 kiloa on siirtynyt 2000km pohjoiseen yhteen Virginiatyttöön! (ei oikeesti mitää hajuu paljo floridasta virginiaan on km XD)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahh :DD No sä oot jo ihan kohta taas Suomessa ruisleivän ja kaiken muun oikeen ruuan luona <3

      Poista