sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Some jet skiing action!

Diipadappadaa kivat vapaapäivät sen kun jatkuu!! Edellisistä olikin jo niin kauan, etten muistanukkaa miten hauskaa Floridassa vapaa-ajan viettäminen on! Lauantaina oli vähän hidas aamu noitten 4th of July kekkereiden jälkeen, mutta yhentoista maissa onnistuin transporttaa itteni taas Katjan luokse. Luvassa oli edestakas semmonen 250 kilometrin reissu etelään määränpäänä saada hyvää karkkia. Tossa multa reilu tunti etelään on Lake Worth ja Lantana, joissa asuu tosi paljon suomalaisia. Siellä on semmonen suomi-talo, jossa on ainaki ala-aste suomenkielellä ja kaikkee muutakin.. Tuolta holleilta sit myös löytyy pari leipomoa, josta saa sellasta vähän niinkun ruisleipää, sekä muutama eurooppa-kauppa, joista saa suklaata!!

Ensin pysähdyttiin pikkusessa Taste of Europe -kaupassa, josta löyty makeeta ruislimppua, kopparbergin mansikka-lime -siideriä (jenkeissä ei siis oo oikeen ollenkaan sellasia siidereitä mitä me suomessa juodaan), munkkeja ja milkan suklaata! Tuolta lähti tommonen pieni milka-levy mukaan, joka näin seuraavana päivänä kirjotellessa on jo tuhoutunu täysin..


Sitten ajettiin Delray Beachin Sötsak-kauppaan, joka on pääasiassa skandinavian design, mutta karkkiakin sieltä löytyy. IRTTAREITA <3 Ei nyt mitään superhyvii ollu mutta dumbleja ja geishoja lähti kyllä mukaan :) 





Sieltä sitten ajettiin takasin, syötiin leftovereita eilisistä juhlista ja illalla lähettiin vielä jetskiileilee!! Oli ihan pilvinen päivä, mutta lämmin kun on koko ajan, niin mitäs pienistä! Aina myös kun mennään jetskiillä niin ollaan tossa intracoastalilla eli tossa sisävesillä eikä noilla turkooseilla uimarannoilla..  Että vähän on harmaita kuvat!

Toi jetskiillä ajelu on kyllä sellasta mitä ihan jokaisen pitäis päästä testaa!! Noitten jetski oli just huollettu ja siis duuuuuude se menee ihan törkeen lujaa!!! :D Yksin ku menee niin et on painoo vähemmän ja kaasu pohjaan niin hii se on niin siistii! Eilen ei ollu viel yhtään aaltoja niin sitä vaan liitää siinä veden päällä. Ihan ku moottoripyörällä ajais, mut ei oo mitään teitä tai muuta liikennettä niin tulee kyl semmonen freedom-olo :DD Katja ja Glen näki myös delfiinejä hyppimässä ympärillä! Joku päivä viel ku oon eläkkeellä nii muutan tänne, ostan tollasen ja kruisailen sil joka päivä aamust iltaa.. Vesi oli taas sellasta keiton lämpöstä, että aika mukavaa kyllä.






IG-värit.. :D




No sitten alkoki taas nälättää illalla ja mentiin Randyn kanssa five guysiin. Nyt on taas menny syömiset aivan päin honkia tän vapaaviikonlopun takia, mut ens viikolla sit taas! Oli kyllä jokaisen kalorin arvosta taas toi hamppari.. siis missään en ikinä oo tässä mailmassa syöny yhtä hyvii hampurilaisii ku five guysista.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti