keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Day 23

Kyllä oli taas niin perus aupparin elämää tää päivä! Aamutohinoitten jälkeen menin taas salille. Noi ryhmätunnit on kyllä täällä paljon lällympiä kun motivuksella.. Tai ainakaan sykkeet ei nouse millään yhtä korkeelle. Tosin spinningiä en oo täällä päässy vielä kokeilemaan! Joka tapauksessa olin tänään stepissä ja oli kyllä tosi kiva tunti. Salilta menin paremman tekemisen puutteessa shoppailemaan. Kävin ekaa kertaa Marshallilla ja Rossissa, jotka myy merkkivaatteita (ja laukkuja ja kenkiä ja vaikka mitä elektroniikkaan asti) ihan pikkurahalla. Vaikka näyttää ihan tarjoustalolta niin siellä ne aidot Hilfigerin ja Michael Korsin laukut roikkuu rekeissä! Viihdyin noissa kyllä ihan liian kauan, mut yritin kuitenki vähän hillitä ostamista.. mukaan tarttu kuitenkin kaks mekkoa (kuvassa oleva noin 9€ ja toinen sellanen lyhyt harmaa neulosmekko 5€), ihanat pehmoset mustat shortsit 5€ (nää oli kyllä itseasiassa targetista!) ja vähän ihania alusvaatteita ihan parilla eurolla.


Marshall

Anteeksi peilikuva ja sovituskoppikuva ja kaikki muutkin synnit, mutta halusin tän mekon esitellä!

Tadadadaa niin hienosti shoppailin, että ehdottomasti ansaitsin DQ:n blizzardin lounaaksi! Tiedän, edellisestä ei ollut vielä vuorokauttakaan, mutta minkäs teet.. ei tänne laihduttamaan tultu vaan nauttimaan!! DQ:n tyttö kysy multa, että mistä oon kotosin. Vastasin, että muutin tänne kuukausi sitten Suomesta, nii tän vastaus oli "What the hell were you thinking moving from such a beautiful country to this mother fucking state?!?" ja ihan just noilla sanoilla. Siinä sitten vetosin Suomen kylmyyteen mutta ei se ollu kovin tyytyväinen mun vastaukseen :D Pelottava muija. No mutta, ajelin sitten kotiin mussuttaen double fudge cookie dough -blizardia. Ai hyvät hyssykät että oli hyvää.


Lupaan että lopetan kohta tän stop-merkeistä jankuttamisen, mutta oli ihan pakko napata tää tosta meijän publixin pihalta. Siitä voi sitten kukin miettiä miten kivaa on ajella tosta.

Skypetin vielä nopsasti parhaan ystävän kanssa ennenkuin piti lähteä hakemaan tyttöjä bussilta. K:lla oli tänään pianotunti, joten heitettiin vaan bookbackit nopsasti kotiin ja eikun pianotunnille! Ton aikana tehtiin sitten E:n kanssa sen kotiläksyt autossa, koska kun tultiin kotiin, oli 15 minuuttia aikaa syödä ja pakata cheerkamat ja sitten oltiinkin jo matkalla E:n cheertreeneihin. Oon täällä kyllä yhtä paljon nanny ja taksikuski, mutta se on kyllä kivaa, tykkään tosi paljon ajaa täällä! Kotiin tultiin taas kahdeksan jälkeen, harjoteltiin vähän tän viikon sanoja huomiseen spelling-kokeeseen ja sitten olikin jo nukkumaanmenoaika.

Tässä vielä mun ja A:n kertotaulut eiliseltä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti