perjantai 20. syyskuuta 2013

Day 32

Eilen jäi kirjottelut kirjottamatta, ei ollu ihan paras päivä täällä.. Perjantait on kuitenki aina helppoja, koska ei oo kotiläksyjä eikä cheerleadingiä, eli ei tarvii niistä tapella! Tänään jatkoin taas unia ton aamuseiskan jälkeen, pesin pyykkiä, otin aurinkoa ja lähdin salille. Illalla tyttöjen kanssa leikittiin, uitiin, siivottiin kaikkien huoneet ja nyt katotaan disney channelia.

Nyt alkaa kyllä olla ikävä monia juttuja Suomessa, tietysti ihmisiä, mut myös sitä omaa arkee - kouluu vähän vähemmän ja tanssimista aika paljon enemmän.. Eilen oli taas aukkarit ens vuoden kisabiiseihin ja voi että olisin halunnu olla siellä. Ajattelin aiemmin että mun tanssiminen loppuu tähän vuoteen mut nyt polttelee kyllä tosi paljon. Täälläkin on kyllä tanssikouluja, mutta ei se oo sama ku mun tanssi-ihmiset on Suomessa :( Oli nyt pakko jakaa tähän yks kuva, josta välittyy aika hienoja tunteita. Tää on pari vuotta takaperin SM-kisoista se hetki, kun tuomarit nostaa pisteet ylös ja meille selvii SM-hopee ihan järjettömän kovan treenivuoden jälkeen. Toi fiilis on kyllä niin ainutlaatunen, toivottavasti pääsen kokee sen vielä joskus..


Tästä voi uteliaat kattoa vedon, jolla toi hopee ansaittiin. 
Ja superuteliaille tässä vielä yks vuosi taaksepäin veto MM-kisoista, joista haettiin mm-pronssi :) tästä vasta muistoja onkin..

Vaikka montaa juttua on ikävä, en tulis täältä pois mistään hinnasta! Eka kuukaus on kyllä ollu ihan mahtava ja ihmeellinen, vielä tulee sellasia hetkiä että ei helvetti oonks mä oikeesti täällä!?Hostvanhempien ja lasten kanssa menee tosi hyvin, yritän aina välillä muistaa olla erityisen onnellinen siitä, koska moni auppari on joutunu rematchiin jo heti ensimmäisen kuukauden jälkeen.


Just tullu suihkusta, ei meikkiä ja hiukset märkinä, mutta piti nyt laittaa tänne kun E tän halus!

Hostisä suositteli maistamaan omenoita peanubutteriin dipattuna, joten tässä mun auringonottoeväät. 
Oli ihan sairaaan hyvää vaikken peanutbutterin fani ookkaan!!

Oli taas tosi hieno auringonnousu, mut eipä tää iphone pysty sitä tänne välittämään..

Pannarikuvat on kyllä otettu jo muutama päivä sitten että tulee vähän jälkijunassa.. 
En vaan saanu hyvää kuvaa koko tornista ku niitä alko jostain syystä aina katoomaan siitä! :o 



Haha tommone ajeli tänää mun eessä :D Olis kyllä kätevä täällä!


Huomenna tytöillä on taas cheerleadingiä koko päivä, mutta sunnuntaina oon off ja lähetään Nikon kanssa pyörimään MIAMIIN :))) Stay tuned ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti