perjantai 13. syyskuuta 2013

Videomateriaalia past bedtime -cheertreeneistä olohuoneessa

 Laskeskelin tässä että oon ajanu tänään sellaset 200km ihan vaan edestakas tollasia pikkumatkoja! Aamulla E:n kaveri tuli tänne ja yhentoista aikaan lähettiin viemään K:ta ja hakemaan A:n kaveria. Käytiin matkalla Tutti Frutissa, joka on täällä näitten froyopaikka. Oli ihan tajuttoman hyvää, vaikkei kyllä ihan tota DQta voita. Innostuin vähän noista vaihtoehdoista, joten mun froyosta tuli vähän ison puoleinen.. Tosi vaikeeta tehä normaalin kokosta annosta, ku noi kupit on tollasia ämpäreitä?!



Kun oltiin päästy kotiin melkeen parin tunnin ajelun jälkeen, tytöt keräili taas vähän liskoja ja polski altaassa monta tuntia. Viideksi lähdettiin näitten cheer-kauden kickoffiin, jossa esiteltiin kaikki Renegadesin pelaajat ja cheerleaderit. Siinä tuli kyllä pikkusen jenkkifiilis, kun seistiin amerikkalaisen jalkapallokentän katsomossa, pelaajat ja cheerleaderit kentällä ja lauletaan usan kansallislaulua. Siellä sitten taas istuskeltiin hyvä tovi, syötiin K:n kanssa tollanen lautasellinen rasvaa ja sokeria (en muista mikä tän nimi oli, vähän niinku tippaleipää mut pehmeetä ja nannaa!) ja lopussa oli sitte fireworks!! Joo niinku meijänki tanssikoulun kaudenalotuksissa aina himmeet ilotulitukset.. Mutta jenkkityylillä tietysti mennään täällä! The bigger the better. Tossa myös videot kaikkien kolmen cheer-ryhmän lyhyistä esityksistä, nuorimmat 4-7, seuraavat 8-12 ja vanhimmat 12-15 -vuotiaita.

Linkit aukee uuteen ikkunaan:






Ollaan taas keskenään tyttöjen kanssa kotona, annoin tyttöjen valvoa snadisti liian myöhään ja tänään tää johti ihan jäätävään naurunsekaseen cheerleadingiin.. E opetti mulle osan niiden halftime-showsta (treenaamisen käytettiin ihan ruhtinaalliset viisi minuuttia) ja A ystävällisesti kuvas tän meille ja teki tosi hienot juonnot! Joten olkaa hyvä, kantsii kattoo loppuun asti - huippuviihdettä.


            

Anyhow, kuten kuvasta näkyy, mulla on täällä kaikki tosi hyvin.



2 kommenttia:

  1. Sulla on ihana blogi, mäkin haluun auppariksi floridaan kunhan ensin valmistun!

    Sait uuden lukijan näin anonyymisti :)
    -Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos paljon! Jeps tänne vaan, suosittelen :)

      Poista