lauantai 21. syyskuuta 2013

Yhden miehen show

Saturday's cheerleading! Tänään oli onneks kotipeli ja järkeiltiin vielä niin, että mä olin erikseen E:n kanssa ja hostisä tuli myöhemmin A:n kanssa, niin tyttöjen ei tarvinnu olla kuumassa koko päivää. Siellä sitten istuskelin taas kentän laidalla monta tuntia, tultiin kahen maissa kotiin, tein tytöille ruokaa ja vein ne kaverinsa luokse. Ja tästä alkoi mun viikonloppu!

Suomi-Niko lähtee maanantaina kotiin, joten ajateltiin nyt viikonloppuna ottaa kaikki irti Floridasta! Tänään oltiin koko ilta West Palm Beachin Cityplacessa, joka oli tosi ihana, mutta outo mesta. Tai ei outo, mutta ei vaan kuulunu tänne! Tää paikka ei ollu yhtään jenkki, vaan ihanku pieni pala jostain Etelä-Euroopan kaupungista. Tuli ihan sellanen turistiolo, ihanku olis ollu lomamatkalla. Se vaan erotti ton Espanjasta, että tuolla oli victoria secret, cheesecake factory ja starbucks, eikä bershkaa tai stradivariusta. Kierreltiin jonkun aikaa ja käytiin tollasessa överikoirakaupassa, jossa oli koirille siis ihan kaikkea ja ihania koiranpentuja!! Aww ne oli niin söpöjä tuitui :')



Että mikäkö? No hodariasu koiralle tietysti. Never know jos vaikka joku päivä tarvii..

Käytiin syömässä kivassa paikassa, josta näky suoraan aukiolle, jossa soitti livebändi koko illan. Hampparit oli ihan törkeen hyviä, mutta illan paras osa oli ehdottomasti joku 70+ mies, joka tanssi koko illan keskellä tota aukiota ihanku viimestä päivää. Ja tietysti videoin tän teille! Anteeks vaan nauru tossa, couldn't help it.. Ja moovit parani vielä tosta iltaa myöten.. :D









iOS7 päivitetty puhelimeen, joten piti tota uutta 
(vai onko vaan ekaa kertaa tossa tyrkyllä..?) panoraamakuvausta kokeilla. Tulos? Aika kiva!




Istuttiin tossa terassilla lämpimässä muutama tunti, jonka jälkeen suunnattiin Walmartin kautta mäkkäriin jätskille ja suunnittelemaan meijän huomista päivää MIAMISSA :))

Donate blood -rekka. Ei jotenki ihan hirveesti kutsunu..


The Cheesecake factory


Reese's mcflurry, oli ihan törkeen hyvää!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti