sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Jetskiing!










I
Tänään oli kerrassaan loistava päivä! Pakattiin kunnon eväät mukaan ja lähdettiin beachille A:n kaverin perheen kanssa. Tän perheen äiti on suomalainen ja ihan huipputyyppejä kaikki! Niillä oli pari vesiskootteria mukana, joten pääsin vetämään pitkin Floridan rannikkoa sellasella, oli ihan huippua!! Se fiilis kun ilma on ihan tajuttoman kuumaa, sit pääset sil älyttömän lujaa ja semmonen lämmin vesi virkistää samalla, huhhuh. Kyl tuli siin sellanen fiilis ettei paljoo paremmin vois asiat olla (plus että kävi kyllä älytön tsägä että löysin hostperheen Floridasta..).

IG-versio, joten värit kohillaa..

Oltiin beachillä johonkin neljään asti, kaikki lapset pyydysti rapuja ja katkarapuja, ja löyski niitä varmaan toistakymmentä. Pari niistä on vieläki meijän autotallissa vesipulloissa, täytyypä muistaa ettei nappaa siitä juomista mukaan. A:n kanssa rakennettiin myös hiekkalinnaa ja muuten makasin auringossa. Yhtäkkiä sää vaihtu pilvettömästä taivaasta ihan järjettömän kovaan ukkoseen, joten kimpsut kasaan ja autoon. A:n kaveri tuli meille vielä illaksi leikkimään, ja ennenkun mä olin päässyt ees autosta sisälle niin tytöt oli taas poolissa!! Vaikka ne oli uinu jo koko päivän! Sit tuli yks niin jäätävä salama ja jyrähdys, oikeesti ihanku taivas ois revenny, ja kaikki tytöt tietysti kiljuen sisään. Illalla nähtiinkin sitten hienoja koiratanssishowta ja vaikka mitä.. Äskön kävin heittämässä A:n kaverin kotiin ja nyt jatkuu pretty little liars. Huomenna on labour day, joten tytöillä ei oo koulua!

Olipas kameran asetukset vinksallaan kun kuvat on noin tummia :( Tulipas ylipäätään huono teksti ja huonot kuvat niin ihanasta päivästä, hyvä minä! Katotaan, jos huomenna luonnistuis tää bloggaaminen paremmin..









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti