sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Quality time with a friend from Finland :')


Tulin eilen niin myöhään kotiin etten jaksanu enää kirjottaa, joten nyt tulee aamupostaus! Eilen oli taas nuorimmat tytöt cheeraamassa koko päivän 10am-8pm, joten oltiin vanhimman kanssa kahdestaan kotona. Tuo vanhin saa kuitenkin olla lyhyitä aikoja yksin kotona, joten pääsin aamupäivällä salille! Ainut huono puoli tossa salissa on se, että kaikki spinning-tunnit on iltasin niin, että oon aina duunissa, mutta tuolla on onneks kunnon spinning-pyörät myös salin puolella, eli ei muuta kun oma soittolista ja ohjelma napeista korviin. Oli tosi hyvät treenit, vaikka meinasinkin kuolla loppusuoralla.. Kotimatkalla kävin Walmartissa hakemassa vähän BJ:tä, joka sitten vedettiin K:n kanssa puoliksi myöhemmin kotona. Jep, en tosiaan treenaa koska haluisin olla laiha, vaan just siks että voin halutessani hakee ton BJ:n kotimatkalla :')



105 näytti tänään mittari, eli sellaset 41 astetta. Arvatkaa onks kivaa ku tuut salilt ulos?

Viiden aikaan lähin mun suomalaisen kaverin luo, joka asuu Lake Worthissa noin 50 mailin päässä. Niko on ollu yks mun parhaita kavereita koko ala- ja yläasteen ja oli kyllä ihana nähä täällä pitkästä aikaa jotain oikeesti tuttua ihmistä, joka oikeesti tuntee mut ja jonka kaa ei tarvii koko ajan miettii, että mitähän voin sanoo. Mentiin shoppailemaan Wellington Green Mallille, joka oli ihan jäätävän iso!! Sitä ei mitenkään saanu kuvattua, kun siellä oli joku miljoona tollasta aukioo, ja jokaiselta lähti aina neljä käytävää eri suuntiin, se oli niinku jättimäinen hämähäkkiverkko! Niko on lähdössä takas Suomeen reilun viikon päästä (buuu), joten se teki vähän viimehetken shoppailuja.. Ja mä löysin toooosi ihanan takin American Eaglesta, mutta se makso 70$, joten en raaskinut sitä ostaa ainakaan vielä.. Tollasen jonkun kyllä tarvisin koska täälläkin tulee muutaman kuukauden päästä "kylmä". Mut sit taas farkussa on taas se ongelma, et jos on farkut jalassa niin sit tota ei voi pitää.. Paitsi mulla on kyllä vaan mustat ja tosi tummat farkut.. Mielipiteitä? Ja äiti jos luet tätä niin nyt ois sun mielipide kohillaa! Sit just ennenku tuo mall meni kiinni niin kävästiin vielä forever21:ssa ja sieltä olisinki voinu ostaa taas vaikka koko kaupan.. Sielläkin oli kivoja farkkutakkeja eli puolet halvemmalla mut ei tietysti mitään yhtä kivaa :(








Kun ostoskeskus meni kiinni, ajettiin vielä Dunkin Donutsiin iltapalalle! Härregood kun oli taas hyvää.. Valikoima oli ihan mieletön ja noi donitsit maksaa alle yhen dollarin, eli joku 70 senttiä kappale?! Ja Arnoldsissa saat pulittaa sen mitä onkaan jotain yli 3€ tollasesta.. Sit joskus yhelttoista heitin Nikon kotiin ja ajoin vielä ysivitosta melkein tunnin omaan kotiin. Se on kyllä ihan hullua, kun aina kuulee niistä Floridan "seitsemän kaistaa yhteen suuntaan" -teistä, mut sitku sä tuut oikeesti siihen kohtaan missä ysivitonen levenee yhteensä 14 kaistaseks, niin se fiilis on kyl aika hieno :D On vaan tosi hämmentävää kun et tiiä millä ajaisit, niin paljon valinnanvaraa..  Reunimmainen kaista on HOV-lane, eli se on varattu ruuhka-aikoina vaan autoille, joissa on 2+ matkustajaa ja rekat ei saa ajaa kahella reunimmaisella. Mutta tosiaan, tossa seitsemän kaistan tiellä et haluu joutuu tilanteeseen, jossa tajuut reunimmaisella kaistalla 100 feettii ennen exittii, että seuraavasta pitäis päästä ulos.. Se täällä on myös outoa, kun katuvaloja ei oo joka paikassa, että jopa noilla teillä joilla saat ajaa yli 120km/h niin joissain kohdissa pimeellä oot pelkästään niiden tiessä olevien heijastimien varassa. Täällä on siis kaistat merkitty tollasilla heijastinnapeilla tiessä, joten eilenkin kun ajelin niin ettei edessä ollut ketään, niin siinä sitten tehtävänä on vaan pysyä kahden heijastinnappiketjun välissä, eteen ei hirveesti nää.


Onnistuinpa jotenkin olemaan ruma tänään kaikissa kuvissa :DD Aina ei voi voittaa..




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti