sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Cinderella-musical and other stuff!

Olipa ihana työpäivä!! Ja varmaan eka kerta kun blogipostaus alkaa noilla sanoilla :D Noh ensinnäkin sain nukkua pitkään suunnitelmista poiketen, kun hm olikin kotona. Tietysti olin jo seiskan jälkeen hereillä, mutta nukuin on off sitten yhteentoista asti! Nyt taas kaikkia kiinnostaa nää kellonajat.. Sitten kaheltatoista lähinkin jo treeneihin, ja VIHDOIN oli hyvät treenit. Viimeset kolmet treenit on menny ihan päin ***** ja nyt vihdoin tuntuu että oon taas back on track! Tosta tuli tosi hyvä mieli. Hm sano että ei oo kiire treeneistä kotiin joten pysähdyin vielä Old Navyssa vähän ostoksilla..

Nyt on virallisesti alkanut mun kotiinlähtöä valmistava shoppailu!! Mähän aion ostaa täältä niin paljon kamaa että ei tarvii Suomessa pariin vuoteen ostostella. Eilen alotin tän gilly hicksin nettikaupassa, mihin uppos nätisti puolet tän viikon palkasta. Mutta puolustukseks sanon, että sillä hinnalla sain kyllä alusvaatteet seuraavaks vuosikymmeneks! Ja tänään sitten Old Navystä ostin kahet hyvät urheiluliivit (molemmat 8$ eli 6€ kpl) ja uudet treenikengät (12$ eli 9€). Siis ei mitään?!? Ees tolla yhteishinnalla ei saa yhen yhtiä hyviä urheiluliivejä Suomesta!

En tiedä mikä tän kuvan värejä vaivaa, ei ne mitkään huomioliivit oo..

Sit tulin kotiin, suihkuilin ja pian hm lähtikin töihin ja niin mullakin alko työt. Käytiin A'n ja koiran kanssa lenkkeilemässä ja puuhattiin vähän kaikenlaista. Illaks meillä oli liput Cinderella-musikaaliin, jota lähettiin sitten kattomaan yhelle High Schoolille. Kyllä oli taitavia näyttelijöitä/laulajia!! Orkesteri oli ihan jees (ei yhtä jees kun sibiksen) mutta siis joka ikinen lavalla osas näytellä ja laulaa ihan virheettömästi ja tosi kauniisti. Tanssiaskeleetkin suju ihan kiitettävän hyvin. Tälläsiä en oo kyllä Suomessa nähny.

Tässä vähän väliaika-kuvia..


Selfie!!!

En tiedä mitä tässä tapahtuu mutta holy cow kattokaa miten pitkät mun hiukset on :o



Musikaalin jälkeen tytöt sai mennä tervehtimään näyttelijöitä ja ottamaan kuvia. Heti kun E kuuli tästä niin se oli niiiin innoissaan :D siis ihan intona.. Ihan kun vähän jännittäis kuvissakin :')


Esitys loppu vasta yheksän jälkeen, joten heti kun oltiin autossa spekuloitu parhaat laulut ja puvut ja kauneimmat näyttelijät niin kaikki oli kyllä ihan väsyneen hiljasia, A oli jo autossa ihan unten mailla. Kotona sitten vein A'n heti sänkyyn ja meillä oli E'n kanssa tosi kiva ilta! Varmaan toinen tällänen koko vuoden aikana :D Juteltiin kaikkia kivoja ja leikittiin ja sain sen myös tosi helposti sänkyyn. Luettiin iltasaduks suomalaista kirjaa, jota mä aina joka sivun jälkeen transleittasin kun ei toi suomi vielä oikeen suju. Nuoremmat tytöt kyllä ymmärtää joitain sanoja ja tykkää kuunnella noita kirjoja suomeks! Oli tosi hauskaa ja mä olin kans nii väsyny et nauroin tolle kirjalle ihan liikaa.. Siis kattokaa nyt mitä ne lapsille kirjottaa!!!



Hehehh.. Täällä kun asuu alle 11-vuotiaiden kanssa niin oma huumorintajukin välillä laskee pelottavan alas.. Limalirppu?!? Sadun jälkeen peittelin E'n ja sitten se vielä kysy että voiko se saada hyvänyönsuukon otsalle :') Se oli niin sulkku ja tää on E'ltä tosi tosi epätavallista. Sitten kun suljin sen ovea perässäni niin kuulu vielä "Good night Karita. Love you". Tosi hyvä mieli jäi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti