lauantai 14. kesäkuuta 2014

Sataa sataa ropisee..

Hitto tän sade/tornado -kauden kanssa!! Nyt viimeset en muista kuinka monta päivää aina aamupäivä ja noon on tosi kivaa ja aurinkoista ja tosi kuumaa ja sit kolmen jälkeen alkaa semmonen maailmanloppumyrsky. Ja täällä kun sataa kaatamalla niin ei oo Suomen kaatamalla vaan kaatamalla.    

Eilen olin treeneissä taas ja nyt en pysty suoristaa käsii ku lihaksiin sattuu enkä harjaa hiuksii ku mun päässä on lommo. Jepjep. Aina niin kannattavaa hypätä ilmaan ja laskeutuu otsalleen!! Virheistä oppii vai miten se nyt oli. Illan, yön ja aamun olin sitten töissä ja puolenpäivän aikaan vein tytöt niiden kaverin synttäreille. Hm sano että se hakee ne sieltä iltapäivällä ennenkun lähtee ite töihin, nyt on kello 5.30pm ja oottelen täällä vieläkin tyhjässä kodissa! Kelpaa mulle.

Lounaalla kävin Randyn kanssa Bob Evansissa. Tiiän et vannoin viime kirjotuksessa et ei enää ulkona syömistä tällä viikolla, mut tää oli nyt ihan oikeesti vika. Ja oli sen arvosta, söin niin taivaallisen hyvää grillattua kanaa ja perunamuusia (huomhuom ei crispy chicken and fries!!) ja sitä ruokaa oli niin tuhottoman paljon etten jaksanu ees puoleenväliin, joten nyt loppu oottelee jääkaapissa ja tuhoon sen sit dinneriks. Voi kyllä tää aupairin elämä on niin mielenkiintosta taas.. Ja sit kävin ostaa uudet aurinkolasit!

Nyt sitten oon yksin kotona ja pitelen korviani tolta myrskyltä. Täällä kun iskee salama niin se ääni on ihan erilainen. Tuntuu et se värisyttää kaikkia sun sisäelimiä tiiätteks? Ja talon ikkunat värisee myös pahimmissa, vaikka jotkut super tornadoikkunat onkin. Yritin saada sellasen ison videolle mutta sain nyt tollasen keskivertasen, eikä tietenkään iphonen mikin kautta kuulu samanlaisena, mutta kuunnelkaa tätä.. Ja samalla tossa sataa ihan cats and dogs mutta sekään ei näy tossa videolla.


Noniin nyt tytöt tuli kotiin ja tää auppari lähtee töihin, heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti