maanantai 30. kesäkuuta 2014

Day 315

Ja niin on taas selvitty kolmen vuorokauden työvuorosta! Huhheijaa. Eilen.. en ees muista mitä tehtiin, ei kai mitään erikoista. Mä pääsin käymään taas pikasesti treeneissä töittenkin ohessa, mikä on ihan huippua. Oli taas kerran mahtavat treenit ja sit jaksaa taas töitä. Illalla myöhään katottiin shrek kolmosta (ekan tunnin mä katoin ja yritin saada tyttöjä rauhottumaan kans kattomaan koska en vaan yksinkertasesti jaksanu enää riehua ilmapallojen kanssa tohon aikaan). Sitten leffan päätteeks kaikki olikin jo tosi väsyneitä, ja nukkumaan meno suju aika vaivatta. Tänään tosiaan olin vielä iltapäivään asti duunissa. Tytöt polski uima-altaassa koko aamun, sit käytiin askartelukaupassa ostaa vähän tarvikkeita ja sit polsikittiin vähän lisää uima-altaassa. Kun hm heräs iltapäivällä niin meitsi painelin kyllä suoraan omaan huoneeseen ja nukahdinkin sitte pariks tunniks. Propsit vaan kotiäideille, ei oo helppoo olla noitten kaa 24/7..

Viiden aikaan lähin Randyn kanssa ulos. Mentiin syömään Bob Evansiin, josta molemmille "kolmen ruokalajin illalliset" suunnilleen 11$ each. Söin ihan sairaaan hyvää tomaatti-basilika -keittoa (oli toinen kerta koko vuonna kun söin mitään keittoa täällä, näähän ei tunne mitään kala/liha -keittoja) ja sen kanssa "endless bread", sitten kaksi grillattua kanafilettä + mashed potatoes ( Noitten kana on ihan parasta maailmassa! Yhden kyllä jaksoin vaan syödä, että toinen jäi sitten vielä huomiseks dinneriks.) ja jälkkäriks chocolate fudge sunday (josta en siitäkään jaksanu kun pari lusikallista, mutta kuitenkin). Ja juomien kanssa (taisin hyödyntää vissiin neljä refilliä mun diet colaa..) sekä tippeineen koko huvin hinta noin 13 euroo. Ja toi on vielä tosi kiva paikka!


Sit mentiin leffaan kattoo 22 jump street (näin ekan osan vasta tossa ens viikolla!) ja oli kyllä ihan hauska. Ei mikään vuoden leffa, mut nauroin kyllä tosi paljon!

Huomenna kun tytöt on horsecampilla niin nään uutta uunituoretta suomalaista aupparia Miinaa, joka vaikuttaa tosi ihanalta ja oon tosi tosi innoissani!!! Ja Miina asuu nyt noin 35 minuutin päässä musta!! Siis ihan naapurissa! Huippua :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti