perjantai 6. kesäkuuta 2014

Just another day at the beach!

Kylläpäs oli letkee perjantai. Vapaapäivä tälle aupparille, joten aamulla näin Randyä nopsaa ja siitä suuntasin sit rannalle, ku se meni töihin. Jos jollekkin lukijalle on jäänyt vielä epäselväksi, niin mä tykkään näistä rannoista täällä aika tosi tosi tosi paljon. Kävin Tropical Smoothien kautta hakemassa ison mansikka-ananas-banaani -smoothien, joka on ehkä paras rantaeväs/aamupala tässä maailmassa.


Menin taas mun lempparirannalle, en meijän turistirannalle. Aamulla kun menin niin näytti tältä..





Toi on niin ihana ranta, kun porukkaa on yleensä aika vähän, vesi on aina ihan kirkasta ja lämmintä ja matalaa ja tohon ei tuu juuri ollenkaan aaltoja niin että siellä on niin kiva lilluskella. Siinä sitten hengailin jonkun vajaa neljä tuntia, skypetin äitin kanssa ja sitte Randy soittiki et sil alko just tunnin tauko duunista niin lähin sit sen kaa lounaalle! Mentiin Steak n Shakeen ja oli niiiin hyvää! On siis ihan tommonen pöytiintarjoilu-dineri, otettiin molemmat kahen pihvin hampparit, johon sai valita kaikki sisälmykset ja sit ranskalaiset ja erikoispirtelöt (oreo ja cookiedough). Ja yhteissumma oli 12 dollarii eli alle 9 euroo.. :D Ja aaah noi pirtelöt siis oikeesti taivas..

Kuvia ei tullu tuolta muutaku tää.. siis tortilla, jonka sisällä on pelkkää nutellaa. JENKIT.



Koska jo tavaksi muodostuneet beachselfiet jäi tänään ottamatta niin tässä sitten after beach, tunnetusti kun on toi hehkein aika ottaa kuvia!! Mutta näillä mennään tänään.

Tulin sit kotiin suihkuun ja vaihtaa vaatteet ja sitten illaks treeneihin. Vaihteeks oli taas loistavat treenit, aina on niin loistofiilis joka treenin jälkeen, kun koko ajan tulee paremmaks ja paremmaks. Hitaasti, mut kuitenkin.

Hihuu huomenna kans vapaapäivä ja tää kaksikko suuntaa täältä West Palmiin! :) Woop! Ja nyt on viikonloppuna Suomessa Performing Arts SM-kisat ja onki eka kerta moneen vuoteen kun en pääse skabaamaan ja jännittämään omien junnujen puolesta :( Mut superisti tsemppiä kaikille ihanille ystäville, vetäkää munki puolesta! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti