tiistai 17. kesäkuuta 2014

Of all the places on earth, Orlando is my happy place.

Täältä kirjoittelee nyt niin rentoutunut ja onnellinen auppari.. Hurjan työviikonlopun jälkeen mulla tosiaan kolmen päivän vapaa, joten lähettiin Randyn kaa minilomalle Orlandoon. Tulin tänne ekaa kertaa perheen kanssa '07, näin mielettömät teemapuistot ja tän valtavan jenkkikulttuurin ruokineen ja ostoksineen ja tiesin et tuun takas vielä niin monta kertaa. Sen jälkeen palattiinkin lomareissuille ja nyt oonki sit viettäny kaikki pidemmät vapaat täällä. Mullahan on sama matka Miamiin tai Orlandoon, mutta henkilökohtaisestihan en pidä Miamista ollenkaan. Ja Orlandoa rakastan ihan yli kaiken. 

Tultiin taas samaan hotelliin jossa oon ollu jo ties kuinka monta kertaa. Ja meijän kolmen päivän ohjelmana oli tehdä ei mitään. Ollaan molemmat oltu töissä nyt tosi paljon, joten nyt piti vaan päästä pois Port Saint Luciesta ja ihan vaan rentoutumaan.. Ja on ollu ihanaa!! No eilen käytiin kyllä vähän ostoksilla ja cici'ssä syömässä mut koko ilta oltiin hotellilla. Meil on ihana iso huone ja iso parveke ja pooli ja hottub tossa alla, joten täällä ollaan vaan chillattu ja nautittu. Meil on lautapelit ja pelikortit messissä, ja eilen pelattiinki sorry-nimistä peliä johonki aamuneljään asti :DD Tää on sitä lomaa!! Sit suunniteltiin et nukutaan niin pitkään kun nukuttaa, mutta eikös molemmat oo kasilta hereillä ku on tottunu aikasin heräämiseen..

Jos jotain häiritsee biksukuvat nii mee pois.. :D Tää on Florida.





Tänään ollaan jatkettu chillailu-linjalla. Oltiin uimassa ja haettiin chipotlesta ruokaa. Hengailtiin vähän lisää ja katottiin frendien tuotantokausia (en tiiä ketään muuta, joka osais kaikki kaudet yhtä hyvin ulkoo ku minä paitsi randy. Alotettiin kattoo alusta jonku aikaa sitte, nyt ollaan katottu järjestyksessä ekat neljä kautta). Nukuttiin päikkärit, pelattiin vähän lisää sorrya ja lähettiin hakee dinnerii benihanasta. Eli ollaan poistuttu tänään täältä resort-alueelta tasan kaks kertaa molemmilla hakemaan ruokaa.. :DD Sit nautiskeltiin meijän parvekkeella benihanan frien ricesta joka on taivas ja katottiin vähän lisää frendejä.




Siis tänään on ollu ihan paras päivä. Ei olla tehty mitään ja se on ollu ihan parasta. On ihanaa olla poissa työpaikalta pari päivää putkeen. Se tunne, ku voi taas hengittää ja olla ihan oma itsensä. Mun hostvanhemmathan on aivan ihania, mutta mun luonteesta tulee se, että en vaan osaa olla vieläkään ihan rennosti mun kotona. Mulle se on edelleen enemmän työpaikka kun koti. 






2 kommenttia:

  1. parhaat lapsuuden/nuoruuden muistot,kun kokoonnutaan karitan takkahuoneeseen kattomaan frendejä !!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii jep todellaki :D <3 Ja edelleen niille jaksaa nauraa.. Olipa kivaa saada sulta kommentti! :))

      Poista