keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Black Friday

En tiiä kumpi täällä on isompi juttu, huominen thanksgiving vai black friday sen jälkeen. Tästä en ollu ite jotenki koskaan kuullu ennen tänne tuloa, mutta täällä black friday on päivä ihan älyttömälle shoppailulle. Perinne on ollu se, että kaupat avaa ovensa tosi aikasin aamulla ja ihmiset on siellä jonottelemassa tosi hyvien tarjouksien takia. Nyt kuitenki kuulemma viime vuosina kaupat on alkanu avaamaan ovia jo tuolloin to-pe keskiyöllä (ne kaupat, jotka oikeesti menee joskus kiinnikin), mutta tänä vuonna tässä on menty vielä pidemmälle, ja nyt Black Friday shopping alkaa monessa paikassa jo 6pm torstaina. Täähän on ihan älytöntä, koska toi on just se aika, kun kaikkien pitäis istuu ruokapöydässä ja nauttii perheen seurasta. Vähän sama, kun hullut päivät järjestettäis jouluaattona klo 18. Lisäks tietysti walmartit yms työllistää aika tosi monta tuhatta ihmistä, ja näistä jokainen varmaan viettäis thanksgivingin mielummin perheen kanssa kun töissä..

Joka tapauksessa, vaikka täällä asuvat varotteleeki että toi black fridayn meno on ihan sairasta, et kannattaa pysyy vaa kaukana kaupoista, mut onhan toi nyt pakko nähä ku täällä kerran ollaan!! Joten mennään hostmomin kaa sit vähä shoppailee varmaanki sitten thanksgiving-aterian jälkeen.. Mä jokatapauksessa tarviin vielä jotain vaatteita ens viikon Nyc-reissulle, koska esimerkiks kenkiä en omista kun flipflopit, ja Nycissä mennään jo pakkasen puolella. Toosi hassua kyllä, kun nyt on oikeestaa eläny viimeset joku seittemän kuukautta ihan kesää, ei ees muista miltä tuntuu ku ulkona onki kylmä :D Mutta joo siis ostoslistalla bootsit ja jonkun näkönen takki! Walmartilla oli kyllä Black Friday mainoksessa tommonen ohut musta toppatakki 7,50€, joten ehkä käyn hakee sellasen, voin sit jättää Nyciin jos en jaksa raahaa takas.. :D

Tässä sitten vähän esimerkkejä näistä näitten tarjouksista.. erona hulluihin päiviin tässähän on se, että täällä nää tarjoukset on oikeesti aika kovia..

Siitä lähtis 32-tuumanen HD-telkkari 74€ 
tai iPad mini 199$ (kun siitä saa ton 100$ lahjakortin mukaan), elikkä 150€..

Jepjep, osta iPhone 5c 33€ ja saat 55€ lahjakortin, eli käytännössä saat vaan rahaa takas kun ostat ton puhelimen.... Tähän tulee kuitenki pakollisena liittymä päälle, MUT SILTI.


Tänään oli mulla vapaapäivä, jota oon tuhlannu salilla ja leipomassa. Mennään huomenna thanksgiving dinnerille näiden serkuille, joten sinne tein sitten suklaakakun mukaan :') Oonpas tainnut tästä pari kertaa aiemminkin täällä mainita, mutta mulla on siis edelleen ihan järkyttäviä ongelmia leipomisen kanssa täällä.. En tiiä mikä painovoima tai meri tai maan pinnan korkeus tai mikä täällä on erillainen, mut helkutti ku tuntuu ettei tuolla keittiössä mikään onnistu!!! Monta pieleen mennyttä yritystä, mutta sitten turvauduin äidin parhaaseen suklaakakkureseptiin ja tää kakku on nyt ainaki toistaseks yhtenä kappaleena tuolla jääkaapissa, mutta katotaan nyt..!

2 kommenttia:

  1. Toi Black Friday vaikuttaa niin siistiltä (ja hullulta!) samaan aikaan! :D Ei tunnu varmaan Hullut Päivät miltään ton jälkeen :D

    VastaaPoista
  2. Viikko vielä tämän vuotiseen :3

    VastaaPoista