lauantai 30. marraskuuta 2013

Frozen

Huh kyllä on rankkoja nää "lomaviikot", osaa taas arvostaa niit tylsiä tunteja, kun tytöt on koulussa.. Tytöt on tosi ihania ja varsinki nyt lomalla ollu tosi hyvällä tuulella, mut 24/7 lasten kanssa oleminen on tosi rankkaa! Että pointsit vaan kaikille kotiäideille..

Tänään oli tarkotus mennä beachille piknikille, mut aamulla tuli vettä ihan kaatamalla, joten suunnitelmat vaihtu sit leffaan! Tietysti hetken päästä taas aurinko paisto kirkkaalt taivaalta.. Mutta mentiin kattoo Frozen ja oli kyllä ihan sairaan hauska leffa :D Tuli kyllä vähän ikävä jo talvea ja lunta.. ja outoo ajatella ku katsomo täynnä lapsii, joista suurin ei oo nähny oikeeta lunta koskaan, kuten mun hostmuksut, vaikka onki puoliks suomalaisia. Miettikää nyt millanen teijän lapsuus ois ilman lunta?!? Ei lumiukkoja, ei koulun hiihtotunteja, ei lumienkeleitä, ei laskettelua ja kuumaa kaakaota jääkylmissä sormissa, ei sitä tunnetta ku tuut pihalta leikkimästä ihan jäässä ja pääset suoraan saunaan.. siis talvesta tulee niin houkuttelevan kuulonen kun ei oikeesti tarvii olla siellä :D Mut siis huh oli mun eka kerta lasten kanssa leffassa, ja oli kyllä vähän erilaista :D Jotenki kuvittelis et siellä ne haluis istuu paikallaa mut ei, tyhjä teatterihan on loistava leikkipaikka ennen leffaa.. Ja tytöt ois halunnu istuu niillä kaikista reunimmaisilla paikoilla?! Käytin sitten valtaani ja sanoin että ei, miks valita koko teatterin huonoimmat paikat?! Täällä tosiaan leffaan meno on silleen tosi erilaista, että saliin voi mennä vaikka puoltuntii ennen leffaa kattelemaan mainoksia, eikä paikkoja oo varattu eli voit mennä istuu mihin haluut..


Mun ihanat kauniit tytöt!! Kaikki sai black fridaynä elämänsä ensimmäiset bootsit 
(joita ne on myös pitäny sisällä nyt koko ajan), joten niitä oikeestaan 
lähettiin tänään ulkoiluttamaan, niinkun poseerauksista huomaa :)

Leffan jälkeen syötiin dinneri ja lähin tyttöjen kanssa puistoon. Tytöt juoksi hyvän tovin playgroundilla ja sitten "pelattiin" vielä tennistä.

Ja pahoittelut siitä, että täällä on aina välillä jokunen sana englanniksi kesken suomenkielistä lausetta.. Siis ennen ku lähin tänne nii must oli ihan sairaaaan ärsyttävää ku jotkut vaihdosta tulleet oli aina sillee et "omg what's the word in finnish, what's it called.." mutta siis täällä sen on oppinu et ei se todellakaan oo sitä et haluis kuulostaa jenkiltä, vaan kun oikeesti käytät toista kieltä koko ajan ja täällä leikkikenttä on playground, enkä sanaa leikkikenttä oo kuullu ehkä vuosiin, niin sitkun tätä blogiaki kirjottaa ihan vaan ajatuksenvirtauksena sen enempää miettimättä, niin sitten niitä tulee tonne väleihin. Sit erikseen on vielä nää sanat, mitä ei suomenkielessä ees joo, kuten mall, joka ei tarkota ihan samaa kun suomen ostoskeskus, joten täällä sitten oon aina "moolilla" vaikka se niin idioottimaiselta kuulostaakin..

Mut jepjep, tällästä tänään! Huomenna viel yks päivä aamusta iltaan duunia, sit neljä helpompaa työpäivää ja sit NEW YORK!! Oon nähny jo miljoona unta siitä hetkestä, kun ekan kerran nään Jennyn ja aina ku mietin sitä, ni sellanen iso hymy vaan tulee naamalle. Ihan älytöntä, et nään yhen mulle rakkaimmista ihmisistä ens viikolla!! Kolme päivää sitä iloa ja sit pitää sanoo taas uudet hyvästit, mutta yritän olla miettimättä sitä vielä..

3 kommenttia:

  1. nuo sun hostlapset ku on puoliks suomalaisii ni puhuuko ne suomea? mitä kieltä sää puhut niitten kanssa? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun hostmuksut ei puhu suomea, ymmärtää jonkin verran, oikeestaan vanhin ymmärtää aika hyvin, mutta ei puhu eli englannilla mennään! Hostvanhempien kanssa tulee puhuttua suomea sitten jos ei oo lapset paikalla! En ehkä olis ite lähteny sellaseen perheeseen, jossa puhuttais pelkästään suomea, koska kieltä tänne ollaan kuitenki tultu parantamaan.. (:

      Poista
  2. Voi ihana toi bootsi posetus!! :D

    VastaaPoista