tiistai 5. marraskuuta 2013

Hide And Seek

Wiuh olipas leikkisä ilta! Cheerleading oli peruttu huonon sään takia, joten oltiin sisällä koko ilta tyttöjen kanssa. Dinnerin ja ruuan jälkeen leikittiin silmämurhaajaa, iha huippu leikki kyllä niinku kaikki varmaan kymmenen vuoden takasista synttärijuhlista muistaa, lapset oli tietty iha innoissaa :D Sit vielä hide and seekiä pelattiin muutama rundi! Olin periaatteessa off jo, ja just lösähtäny sohvalle, mutta tytöt sai mut ympäripuhuttua mukaan sillä, että lupasivat että koko huomisen aikana kukaan ei valita, kiusaa, ulise, huuda, lyö, potki eikä muutenkaan käyttäydy huonosti. Täytyy kyllä sanoo, että en oo täällä vielä 78 ensimmäisen päivän aikana nähny päivää, jona kukaan kolmesta ei suuttuis ja raivois jostain, joten innolla odotan että pystyyks tytöt pitää tän :D Kovasti tehtiin pinkie promiset ja kaikki, ja jos lupausta ei pidetä, niin I will let Santa know, tää oli diili ;) Tästä sitten raporttia huomenna! Nyt on taas The Voice telkkarissa ja tytöillä luppaa jo silmä tässä vieressä sohvalla..

Aiemmin tänää oli perus koulu+sali -päivä. Eilisest treenist tuli vaa jotenki lihakset extrakipeeks ja nyt kävelyki ihan täyttä tuskaa.. :D Yritä sit lasten kaa piiloutuu nopeesti johonki komeron hyllylle!!

Siis tiiän et oon taas muutaman päivän ollu ihan luokattoman huono näitten kuvien kaa.. :D Ja tekstitki on vaan tänään sitä ja tänään tätä.. Joten nyt ois kaikki tosi inspaavat postausehdotukset ja kysymykset tervetulleita!!

Tähän loppuun vielä muutama poiminta mun kalenterista!

THANKSGIVING 23 päivää
NYC 31 päivää
JOULU 50 päivää
UUSIVUOSI 56 päivää
KAVERIT TÄNNE - OMA LOMA 65 päivää
VANHEMMAT TÄNNE 99 päivää
KOTIINPALUU 286 päivää

Viimesestä en oo vielä ihan varma, tapahtuuko vielä tuolloin.. Täytyy kyllä sanoa, että mielessä seikkailee koko ajan myös ajatus siitä, josko jäiskin tänne auringon alle vielä vaikka puoleks vuodeks pahimman kylmyyden yli. Tätäkin päätöstä pitää alkaa kohta jo tekemään, koska uuden aupairin hankintaprosessi alkaa muuten jo aika piakkoin. Ja haluaisinko jatkaa samassa ihanassa hostperheessä vai kenties kokeilla jotain muuta..? Hirveesti vaan asioita punnittavana opiskelujen ja ihmisten ja tän mahdollisen lisäajan välillä, täytyy siis vielä tässä aika paljon punniskella..

Mut ihanaa nyt kuumottelee jo aika paljon toi 31 päivän päässä siintävä NYC ja ennen kaikkea JENNY siellä!!<3 Käyn jo mielessäni läpi sitä hetkee, ku nään yhen parhaista kavereista aika tasan 100 päivää sen jälkeen, kun oon joutunu erakoitumaan kaikista oikeesti mulle läheisistä ihmisistä. 
Se tulee olee jotain ihan älytöntä.

Fiilistelyiks pari kuvaa oikeestaan tasan vuoden takaselta Nyc-reissulta!





Ja fiiliskuvista parhain, tää taitaa olla mun 18v-synttäreiltä. 
Otettu kyllä sellaseen aikaan, ettei pitäis kameroita olla enää esillä... 

KOHTA MÄ PÄÄSEN RUTISTAMAAN TOTA TYTTÖÄ TAAS IHAN OIKEESTI!!! <3


Oi tulipas hyvä fiilis tässä fiilistellessä :')
Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti