perjantai 29. marraskuuta 2013

Thanksgiving

Jos jollekkin jäi vielä epäselväksi niin eilen juhlittiin siis kiitospäivää! Me lähettiin iltapäivästä ajamaan hostmomin siskon luokse, reilu tunti etelään. M, jonka luona olin silloin Gainesvillessä on siis tyttöjen serkku ja oli tullut käymään kotona, joten näin myös sitä! Ne oli myös vuokrannu pomppulinnan etupihalleen, joka oliki kyllä maailman paras idea. Muksut pomppi siellä oikeesti koko sen noin 7 tuntii mitä siellä oltiin, tuli vaan syömään ja juomaan välissä.




Ahhahh E on kyllä sellanen linssilude :D Yritin ottaa lastenpöydästä kuvaa niin siitä tuliki tällänen..


Pöydässä istuttiin ihan hyvä tovi. Ruoka oli ihanaa, perus thanksgiving kalkkuna, perunamuussia ja kaikkea ihanaa. Sweet potato casserole, jonka päällä oli vaahtokarkkeja oli myös yks joka kuulemma kuuluu thanksgivingiin, ja oli kyllä tosi hyvää :D Kuitenki oltiin siis suomalaisten luona, joten ihan semmonen jenkkijenkki-meininki ei ollu.. siellä marimekon servetit ja "ruis"leipääkin oli pöydässä, eikä meillä kiitelty ja rukoiltu ennen ateriaa, niinkun monessa jenkkiperheessä on tapana. Kun masu oli jo ihan täynnä, niin sitten oli jälkkäreitten vuoro! Suklaakakkua, browniesseja, "rahkaa", pumpkin pieta, omnomnom. Ja jottei ainakaan jäis yhtäkään koloa vatsaan niin vähän ajan päästä sitten smoresseja ulkona! Eli vaahtokarkit nuotiolle, sit suklaan kera keksien väliin - namsk.




Oli kyllä tosi mukava thanksgiving tuolla! Tultiin joskus vähän puolen yön jälkeen kotiin, enkä millään kyenny enään lähtee black friday shoppailee, joten säästin sen täks päiväks. Siitä kirjottelen sitten kohta erikseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti