sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Suomityttöjä ja ilmalaivoja

Loistava päivä kertakaikkiaan! Heräsin jo seiskan maissa ja kasin jälkeen olin jo tien päällä kohti Fort Lauderdaleä tapaamaan kahta suomalaista aupairia, Roosaa ja Johannaa. 160 kilometrin jälkeen (mikä oikeesti täällä tuntuu sellaselta Helsinki-Espoo -matkalta?!) nähtiin tuolla beachillä ja lököteltiin (näköjään olen ottanut myös uuden sanan sanavarastooni) paahtavassa auringossa muutama tunti. Kyllä siinä oli ihailtavaa tässä meidän marraskuussa täällä! :)) Ja siis voi hyvät hyssykät oli kyllä niiiin ihanaa päästä puhumaan ihmisten kanssa, jotka oikeesti tuntuu olevan sun kanssa niin samalta planeetalta!! Ja se aupairisuus yhdistää kyllä niin hurjasti, ihan ku ois tuntenu nää ihmiset aina, vaikka oikeesti ihan uusia tuttavuuksia. Tosi ihania tyttöjä ja tullaan varmasti näkee pian uudestaan!! Ja jos joku ei sitä näistä multiple-huutomerkeistä huomannut, niin oon tosi innoissani!!


Hooterssissa oli taaaas herkkusafkaa, vaikka ei niin kutsuvalta näytäkkään.. :D Kuudes kerta ulkona syömässä tällä viikolla.. O-ou.

Ilmalaivoja porhalti (I'm on fire tänään näiden sanavalintojen kanssa!!) siitä meijän ohitse.. Siis nää on oikeesti ihan järkyttävän isoja, ei vaan yhtään näy tossa kuvassa! Mut siis luulin et nää on jotain historiallisia kulkupelejä, mut ei nähtävästi.. Mietin vaan että miten tollanen laskeutuu? Joku poksauttaa reijän tohon palloon?

Edit // Googletin ilmalaivoista (jotain mitä en ehkä ois ikinä uskonu tekeväni..) ja jäin oikeesti lukemaan noiden toimintaperiaatteesta ja historiasta.. :D Noille goodyearin laivoille on ihan omat sivut (surullista?), joista voi seurata niiden olinpaikkaa ja lukea järkyttävän määrän tietoa niiden anatomiasta ja mistä kaikesta.. Mutta näin pähkinänkuoressa, noi on 60 metrisiä ja niistä roikkuu sellaset pitkät köydet tosta nokasta, joista niitä ohjataan laskeutumaan oikeeseen paikkaan?! Aina oppii uutta.

Kyllä taas blogin idea hämärtyy tässä ilmalaivoista kirjotellessa..  

Edit Edit // kello puol yks am, työt alkaa 5h pääst, kuten näkyy niin jo tätä kirjottaessa väsytti ihan kiitettävästi ja nyt väsyttää vielä enemmän, minkä johdosta tajusin miten hauska mun otsikko ois ku vaihtais yhen kirjaimen. Hhehehhh. Noniin  Karita nyt nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Haha huippu tuo ilmalaivajuttu, mäkin nyt opin uutta tästä! :D Ja juu ehdottomasti, etitään kalentereista aikaa, ja pläänäillään jotain! :D

    VastaaPoista