perjantai 22. marraskuuta 2013

Great Friday

No pyhhyh eipä tullu eilenkään postausta, tein kyllä eilen videopostausta, mut en sit kyenny sitä viel julkasta, mut katotaan, ehkä semmonen tässä luvassa.. :D

Perjantaita mennään ja tosi hyvä päivä oli!! Aamu oli vähän erilainen, koska yleensä näitten koulubussi tulee tohon tasan 7.18am (kolme kuukautta oon ollu ja joka ikinen aamu tasan tolla minuutilla, en tiiä miten se tekee sen), mutta tänään oli sijaiskuski, niin odoteltiin siellä sitten autossa 40 minuuttia koulubussia. Onneks toi mun minivan on oikeesti ku sellane liikkuva huone, siel mahtuu puuhaa vaik mitä!

Kotiin ku tulin nii seuraavat pari tuntia meni puhelimessa american airlanesin ja brittish airwaysin asiakaspalvelijoitten kanssa kun siskon ja poikien tammikuisten lentojen kanssa oli vähän ongelmia, puhuin varmaan seittämän eri ihmisen kanssa, joista yhellä (ja tällä oli iha jäätävä intia-aksentti, puhu ihan niinku Simpsonien Apu ja mulla oli tosi hauskaa) oli jotain kiinnostusta auttaa! Kymmenen aikaan lähin R:n kanssa IHOP aamupalalle ja siitä sitten parin air hockey matsin jälkeen päiväleffaan.


Tyttöjen kanssa siivottiin vähän koulun jälkeen ja lähettiin sitten puistoon. "Pelattiin" eka tennistä hyvä tovi ja sitten vielä tytöt juoksi hippaa tossa jättimäisessä liukumäkihökkelössä. Illalla oli sitte A:n make up rehearsal viikonlopun kisoja varten valmentajan kodissa, jossa sitten tytöt, cheermoms ja minä syötiin pitsaa ja kokeiltiin meikkejä kisoihin. Ja sitte ysin maissa alkoki vielä kunnon treenit siellä olohuoneessa! Lähettiin tuolta sitte kymmenen maissa ja molemmat tytöt nukahti heti autoon, ei kyllä mikään ihme. Tällä viikolla on joka päivä ollu 2h cheertreenit, huomenna vielä yhet ja sunnuntaina kisat. Talutin sitten tytöt autosta suoraan sänkyyn ja nyt on talo ihan hiljanen.
Näyttää ku keskel yötä oltais tuolla, mut ei, kello oli jotain 5.45pm! Näin täällä näkyy talvi, mutta kuuma on koko ajan..



Hahh tää on eiliseltä, kun tuli ihan sairaaaasti vettä. Siis ajelin tossa ysivitosta ja oli ihan aurinkoista, kunnes sit ihanku leffoissa sellaset mustat pilvet tulee ja wum sitä vettä alko tulee niinku sanonko mistä.. Sellanen Suomen kaatosade potenssiin kymmenen! Eteen ei nähny mitään, monet valitsi pull over -vaihtoehdon ja muuten ton 130km/h tien keskinopeus oli varmaan joku 40 km/h, yhtään nopeempaa ei uskaltanu ajaa. Tyttöjen koulun edessä oli poliisit sulkenu tien ku siellä oli joku auto jumissa vedessä (sitä oli oikeesti monessa paikassa tarpeeks peittämään renkaat!) ja sekuntti oli tarpeeks ulkona, että oli jo ihan läpimärkä.

Noniin mutta kuvaan siis, olin tosi ylpee mun taskuparkista (kyllähän nää stadilaisena sujuu!), mutta siis minivanilla ja tollaseen miniväliin, vaan sen takii ettei mun pienet kastuis sateessa, koska parikyt metrii kauempana oisin voinu parkkeeraa vaikka poikittain. Mutta siis tossa myös auto, jolla täällä ajelen noin 950 kilometrii viikossa ja siis rakastan tota autoo!! Siellä sisällä on niin tilavaa ja tykkään tota ajella. Tänäänki ku olin tulos leffasta nii menin 45 minuuttii aikasemmin odottaa tyttöi bussipysäkilt, hengaan mielummi tuol autos netflixin kaa ku tuun käymään kotona.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti