maanantai 11. marraskuuta 2013

One lonely road trip


Nonniin nyt mennään siis eilisessä, onpa jänskää olla tälleen myöhässä päivistä, kun ei oo yhteen viikonloppuun päässy koneelle.. Ohjelmassa oli physics clubin picnic + kotiinajo sisältäen vähän shoppailua + leffailta R:n kanssa.

Mentiin M:n kanssa aamusta tonne picnicille. Oli kyllä mielenkiintonen seura, noin 15 muuta ihmistä, kaikki poikia ja kaikki jotan ihme fysiikkasuperneroja. Tosi mukavaa porukkaa kyllä, ei siinä mitään! Mutta hauskaa oli vaan kun ihan sama mikä puheenaihe oli, vaikka volleyball, siitä keskustelu käänty siihen, et mitkä voimat vaikuttaa sen pallon lentoon, tai hiekkaan ja sitä kautta hiekan fysikaalisiin ominaisuuksiin. Että terve! Mut hauskaa oli, tarjolla oli subwayn leipiä, erilaisia chipsejä, brownieta ja eri limuja physics clubin piikkiin!


Lähin yhen maissa tien päälle, koska mulla piti olla illalla vielä cheertreenit. Sainkin sitten kuulla ettei sittenkään ole, joten jämähdinkin sitten puoleen väliin matkaa Orlandoon taas shoppaamaan. Kävin Ikeassa ihan vaan fiilistelemässä, tuli kyllä niin kotoinen olo, koska se näyttää ihan samalta kun Suomessa. Ikean vierestä löysin sitten ihan jäätävän ison ostoskeskuksen, jossa en oo muistaakseni aiemmin käyny ees lomamatkoilla, joten ihan fiiliksissä olin. Tuolta löyty kyllä kaikki mahollinen.

Päivän hämmentävin hetki oli kuitenki se, kun kävelen abercrombie & fitchin ohi, ja kuulen oman poikaystävän laulavan AF:n kaiuttimissa. Oulan veli on toinen puolikas house-kaksikkoa Something Goodia, jonka pari biisiä on AF:n tän kuun soittolistalla ja joissa Oula tekee pieniä laulupätkiä once in a while.. Joten joo, oli sopivan hämmentävää :D Jäin sit fiilistelee AF:lle vielä joksku aikaa, että kuulin noitten toisenki biisin!


Jonkun näköstä salmiakkiakin Ikeasta löyty?! Ja päivämäärätkin selitetty..
Oi himoitsin tollasta jättipehmoa ikeasta unikaveriks, mut en kuitenkaan kehdannu ostaa.. 
Ois ehkä pitäny ;S Toi oli oikeesti ehkä pidempi kun minä..



Vihdoin pääsin takasin tien päälle joskus seiskan maissa, ja loppumatka oliki ihan yhtä tuskaa. Ei huvittanu ajaa enää ollenkaan (ajoin viikonloppuna sellaset 800km - yksin), oli ihan pilkkopimeetä (täällä ei tosiaan niitä katulamppuja..) ja ihan sairaasti liikennettä. Ja täällä on se ero, että Suomessa jos on paljon liikkennettä, niin sitten siellä kehälläkin mennään sitä 30 km/h, mutta ei täällä, täällä ajetaan sitten jonoissa 30 cm turvaväleillä sitä ainaki 130 km/h, monesti kovempaaki, niin että meinaat tömäyttää siihen edessä olevan peltiin ihan koko ajan.

Tässä yks osa mun matkaeväistä. Täytyy nyt ihan näin julkisesti julistaa, että mun tän viikonlopun ruokavalio oli kyllä ihan pohjanoteraaus, vois sanoo että meni melkein pohjasta läpi. Elin käytännössä suklaalla, kokiksella, hampurilaisilla ja chocolatechipcookiesseilla! Woop onpas hyvä olo nyt..... Mut täytyy kyllä myös sanoo et noi snickersin peanut butter neliöt on ihan sairaan hyviä, vaikken tänne tullessa tykänny snickerssistä enkä peanut butterista. Mut siis voi hyvää päivää toi on tuhtii tavaraa, tollasen yhen ku syö nii tulee sellane olo ettei tarvii seuraavaa kahtee viikkoo syödä. Kunnes 15 minuutin päästä alat himoita sitä toista tosta..

Noh pääsin kuitenki vihdoin turvallisesti kotiin ja oli ihanaa nähä taas hostperhettä. Mulle tuli oikeesti mun tyttöjä jo ikävä tossa kahessa päivässä, kun on tottunu hengaamaan niitten kanssa niin paljon. Oli ihanaa kun nuoremmat tuli heti halaamaan ja sit alko hirvee selitys kaikesta mitä ne on viikonloppuna tehny! Lähin sit kuitenki vielä ulos ja R:n kanssa froyolle ja leffaan. Oli taas tosi kiva ilta, käytiin kattoo About Time ja tykkäsin kyllä kovasti! Taas vaihteeks koko leffateatterissa oli kaks ihmistä meijän lisäks.. :D

Yhtä terveellinen ruokavalio jatku vielä sunnuntai-iltaan asti, tässä mun cheececake & peanut butter froyo valkosuklaalla, brownie-paloilla, reese'seillä ja marshmallow fluff -kastikkeella. Aamen.

Enpä tästä päivästä jaksa tarinoida enempää, kun että tytöillä ei taaskaan ollu koulua, joten olin niiden kanssa koko päivän, mutta olin vaan tosi väsyny tosta Gainesvilleviikonlopusta. Pesin viis koneellista pyykkiä ja käytiin tyttöjen kanssa puistossa ja hakkaamassa vähän tennistä tossa vieressä olevilla kentillä! Vitsi en muistanukkaa et tennis on niin hauskaa! Illalla meillä oli vielä kaikilla cheertreenit ja nyt nautin HIMYM-jaksoista. Väsyttää jotenki tosi paljon, kai se on toi ku on ollu vieraassa paikassa ja niin paljon uusii ihmisii ja uusii juttui ja paljon ajamista.. Huomen aamulla ei yhtään huvittais mennä käymään koulussa, mutta sitähän ei multa kukaan kysy.. Aion kyllä heti tulla takas sänkyyn sen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Eikä vähän jännä toi että poikaystävä laulaa jossain A&F kaupassa XD

    VastaaPoista
  2. Apua samaa meinasin sanoa kun Mia! Mää varmaa oisin huutanu kaikille että hitto toi on mun poikaystävä tuola ku laulaa.. Ihan hullua! :D

    VastaaPoista