maanantai 18. marraskuuta 2013

Haaste kaikille muille bloggaajille!

Tää päivä oli taas peruskauraa aamu-unineen, pyykkäyksineen, kotiläksyineen ja cheertreeneineen, joten ei siitä sen enempää, vaan mennään suoraan haasteeseen. Tässä kohassa taas tää varotus, että ei ehkä kummeja ja kaimoja kiinnosta tuleva, joten en ehkä vaivautuis lukee eteenpäin.. :D

Haaste tuli taas toiselta bloggaajalta, kiitos Ringa! Tarkotus olis haastaa aina 11 uutta bloggaajaa, mutta koska varmasti ihan jokainen aupparibloggaaja on tän saanu jo kerran jos toisenkin, niin säästän teidät uusilta kysymyksiltä, mutta sen sijaan mulla on teille uus haaste:

Rakkaat bloggaajat, ottakaa ne kommenttien sanavahvistukset pois käytöstä! Siinä hajoo pää kun niitä tihrustaa (miks ne ees sekottaa ne kirjaimet niin ettei siit oikeesti saa selvää?!). Sitä ei ite nää, vaikka kommentoiskin omaan blogiin, joten oon ilonen että joku joskus monta kuukautta sitten muistutti mua sen pois ottamisesta, ja nyt mä muistutan eteenpäin. Joten sinä bloggaaja jos et tiedä onko se sulla käytössä, ystävällisesti mene Asetukset - tekstit ja kommentit - sanavahvistus. Kiitos ja aamen.


Noniin sitten tän oikeen haasteen pariin..

1. Jokaisen haastetun tulee kertoa itsestään 11 faktaa. 2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen. 3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä haastetuille. 4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 300 lukijaa. 5. Haasteessa tulee lukea, kuka sinut on haastanut ja kertoa se haastatuille. 6. Ei saa haastaa sitä, joka sinut haastoi.

Anteeks oon nyt laiska enkä jaksa tehdä 11 faktaa, joten vastaan vaan mulle laitettuihin kysymyksiin.. :D

1. Mitkä ovat heikkoutesi?

- Oon kyllä huono häviäjä (ja teenkin kyllä kaikkeni etten vaan häviä) ja joo just se, että kaikessa pitäis aina olla paras..

2. Entä vahvuutesi?
- Matemaattisuus (anteeks ei nyt tullu mitään yhtään hienompaa vahvuutta tähän hätään mieleen.. :D)


3. Mitä tahtoisit osata tai osata tehdä paremmin?
- Laulaa ja surffata!

4. Onko jotain jota olisit halunnut tehdä toisin ? Mitä ?

- Mietin tätä tässä pitkään, mutta en kyllä muuttais mitään isompaa mun pienessä historiassa. Tietysti on jotain pikkujuttuja, joissa ois ehkä voinu tehä fiksumpia valintoja, mutta ei, en muuttais mitään :)

5. Minkä hetken haluaisit kokea uudelleen ?
- Näitä hienoja hetkiä on kyllä kerääntynyt aika paljon viime vuosina: monet lavahetket (parhaat ehkä potpurista ja MM-kisoista 2011 anteeksanto-pienryhmän kanssa lavalla, asianomaiset tietää kyllä :)) ne hetket, kun pisteet nostetaan SM- ja MM-kisoissa, se hetki kun viet viimesen yo-kokeen paperinivaskan sille valvovalle opettajalle ja ilon ja surun kyyneleet alkaa valuu pitkin poskia samaan aikaan, se hetki kun painat sen yo-lakin päähän, se hetki kun tajuut taksissa että poikaystävä on viemässä sua yllärinä kattoo Swedish House Mafian jäähyväiskeikkaa aitioon illallisineen, vaikka koko keikalle ei pitäny olla ees mahollisuutta päästä, se hetki kun hostperhe varmistui. Oi oonpas saanu kokee kasan isoja hienoja hetkiä, ja tästä puuttuu vielä niin monta..




6. Mikä on pahin pelkosi?

- Tietysti se, että jollekkin rakkaalle sattuu jotain.

7. Kuinka irroittelet ?

- Hahh apua.. juhlimalla? :D

8. Minne et matkustaisi mistään hinnasta ?
- Täytyy kyl sanoo et jokaiseen maailman kolkkaan lähtisin, jos ois tarpeeks turvamiehiä ympärillä.


9. Mitä tekisit jos kuulisit että sinulla on kolme päivää elinaikaa jäljellä ?
- Hyi mikä kysymys, en haluu miettiä..

10. Jos sinun pitäisi jättää ruokavaliostasi pois liha tai hiilarit, kumpi se olisi ?

- TÄÄ ON PAHA :D Hiilarit jättäisin kuitenkin terveellisyyttä ajatellen, mut tekis kyllä pahaa..

11. Mitä nimeä et missään tapauksessa antaisi lapsellesi ?

- Tää lista olis ihan järjettömän pitkä.. yksinkertasesti en mitään rumaa nimeä!

5 kommenttia:

  1. Haaste vastaanotettu ja suoritettu ::::D mä en ees tienny et mulla on se tuolla päällä käytössä :D Mutta ei oo enää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha hyvähyvä :D Joo se on tosi raivostuttavaa et se on automaattisesti käytössä, eikä sitä ite huomaa mitenkää!

      Poista
  2. Mäkään en tiennyt ollenkaan että mulla on tollanen käytössä, joten kiitos haasteesta! :D Mua nimittäin ärsyttää aina niin paljon ite yrittää kattoa niitä kirjaimia ja numeroita kun ne on niin epäselviä!!

    VastaaPoista
  3. Joo sama tälä! Mua aina ärsyttää ihan sikana kun yrittää kommentoida ja niistä ei saa selvää, ja nyt huomaan et mullakin on se! Onneksi haastoita! :D

    VastaaPoista
  4. Haha loistavaa, hyvä että tästä oli jotain hyötyä :D Nyt on taas helpompi kommentoida niin mun laatukommentteja saattaa tulla entistäki useemmin ;D

    VastaaPoista