maanantai 11. marraskuuta 2013

GO GATORS!



No huhhuh mikä viikonloppu! University of Floridan opiskelijaa leikin siis tän viikonlopun Gainesvillessä. Lauantaina oli sitte pelipäivä! Tää oli homecoming game ja vastustajaks valittu kuulemma huonoin mahollinen, että tää varmasti voitetaan, mutta kuinkas kävikään, peli oli ihan hirveetä katottavaa. Mutta toi stadium oli kyllä älyttömän hieno! Ennen peliä käytiin tossa universityn yhistä ravintoloista syömässä brunssi, oli kyllä niin epäterveellistä tavaraa mutta ihan sairaaaan hyvää! Ei mitään paahda leipä -meininkiä, vaan siellä eri tiskeillä ne tekee sulle just sellaset vohvelit, munakkaat ja sämpylät ku haluut. Ja mitäs oliskaan aamupala ilman chocolatechip cookies, cookie dough jätskii tai erikoiskahveja tehtynä just sulle.

Pelipäivänä kirjaimellisesti koko kaupunki kuhis vaan sinistä ja oranssia, en muista nähneeni ainuttakaan ihmistä, jolla ei olis ollu gators-paitaa. Mulla oli lainassa 8-vuotiaan A:n paita, vähän oli tiukahko mutta mitäs pienistä! Toi stadium oli kyllä jäätävä, sinne mahtuu 90 000 katsojaa, elikkä joku kaheksan kertaa se, mitä Hartwallille mahtuu. Ja voi hyvää päivää ku tää show alko.. Nurmikolla oli cheerleaderit, voimistelijat, lippujen heiluttelijat ja dazzlerssit. Ja ei nää vielä mitään, mutta se marching band.. Tossa vaan alkua tosta, ne teki kyllä kaikkia tosi hienoja kuvioita.. Tossa stadiumin yläpuolella pyöri myös koko pelin ajan sellanen siisti ilmalaiva!



Katottiin kolme quaterssia, jonka jälkeen päätettiin et ei vaan haluta jäädä kattomaan tota murskausta.. Käytiin syömässä ja "leivottiin" (täällä kun leipominen on noita valmiita biking mixes..). Illalla lähettiin sitten ulos, ja oli kyllä yks elämäni oudoimmista baari-illoista. Mentiin ekaks M:n kaverin huoneeseen ja sieltä sitten baariin isolla porukalla. En oo tullu tänne bailaamaan, joten lähes selvin päin menin. Paitsi pakko oli kyllä kokeilla jello shotteja, siis hyi olkoon :D Kaks ehkä maailman ällöttävintä asiaa: shotit ja jello, joten YHDISTETÄÄN NE! Yökyökyökyök. Klubille kun mentiin niin saatiin isot mustat raksit käsiin, niin meijät merkattiin alaikäsiks ja juoma siinä kädessä tarkottaa ulosheittoa. Täällä siis pääsee tosi moniin baareihin sisään 18-vuotiaat. Toi klubi oli kuitenki ihan sairaan pieni, siis yks semmonen pikkunen huone :D No mut jooh ihan hauskaa oli kyllä. Saatiin autokyyti takas kampukselle, mikä oli ihan luksusta siihen asti kunnes joku jätkä oksentaa ikkunasta. Että näin täällä! Hirveesti olis nyt kirjotettavaa eilisestä ja tästä päivästä, mutta laitan uusiin postauksiin varmaan vielä myöhemmin tänään, nyt cheertreeneihin!











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti