sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Brunch

Ei siis kyllä nää sunnuntaitkin on aina ihan mahtavia!!! A:n cheerkaverin äiti, johon oon tutustunu tuolla kentän laidalla ja joka on myös Suomesta kotosin, oli kutsunu mut tänään niille brunssille. Tää on ihan mahtava, nuori ja kaikinpuolin ihana. A oli myös kutsuttu mukaan leikkimään tän sen kaverin kanssa, joten A:n kanssa ajettiin niille yhdentoista jälkeen. Viemisiks vein salmiakkia, jota tiiän että tää rakastaa ja tästä riittikin puheenaihetta illan mittaan.. Paikalla oli myös perheen muita kavereita, joista suurin osa 20-30 vuotiaita poikia ja kaikki ihan loistavaa seuraa!

Vaikka suomalaistautasessa perheessä oltiinkin (näillä kuitenkin vain äiti puhuu suomea), brunssi oli kyllä totaalisen amerikkalainen ja hyvää oli!! Kroisantteja, vohveleita, kermavaahtoa, pekonia, makkaroita, munakasta, paistettuja perunoita ja vaikka mitä.. A:n piti olla iltapäivällä kotona, joten lähdin heittämään sen kotiin, mutta palasin vielä "brunssille". Päivän ohjelmana oli gambling&mimosas ja ai että oli kyllä hyvä ohjelma. Katottiin parikin fudispeliä (siis amerikkalaista tietenkin, jonka säännöistä näin 8 viikon jälkeen alan päästä jyvälle!) ja yks kisa race cars, josta pelattiin niin että kaikki 10 ihmistä laitto 5$ peliin, valitsi kuljettajalistasta neljä kuljettajaa ja se kenen kuljettajat pärjää parhaiten, vie koko potin. No mullahan ei ollu harvainta aavistusta näistä nimistä, joten valkkasin vaan kivoja numeroita ja nimiä, jotka osasin lausua. Mutta kas kummaa, kun viimenen kierros noin 200 kierroksesta lähti käyntiin, mun kuljettajat oli ensimmäisenä ja kolmantena!! Tää olis tuonu mulle jo automaatiisen voiton no matter missä mun loput kuljettajat oli, mutta ihan kisan viimesillä sekunneilla tää mun kolmonen menee ja pistää autonsa tuhannen tuusannuuskaks!!! Like are you kiding me?!?! Kun kisa oli ohi, laskettiin kaikille pisteet kuljettajien sijotuksista, ja jäin 2 minimaalista pistettä voitosta, vaikka mun kuljettaja oli voittanu koko kisan!! Nouhhh se 50 bucks oli niin lähellä, kuitenki parin päivän palkka täällä :D Mutta hauskaa oli ja voi herranjumala nää osaa huutaa.. :D Mimosoja kumoutu kyllä päivän mittaan, kun palvelu pelas ja aina oli kädessä täys lasi.

Brunssin jälkeen päivän mittaan syötiin vielä ensin pumkinkakkua, jossa oli ihana tuorejuustokuorrutus - ihan sairaan hyvää! Ja just kun oli siitä ähkystä päässyt niin mites vähän juustokakkua iltapalaks! Kaikki ruuat oli kyllä ihania ja sain myös maistaa montaa uutta juttua! Illasta oltiin ulkona pamauttelemassa sellasia juttuja, jotka räjähtää pienesti kun ne iskee maahan (En nyt kuollaksenikaan muista mikskä niitä kutsuttiin..) ja leikittiin tähtisädetikuilla. Kyllä oli siinä viihdettä, kun nää jätkät yrittää sanoa tähtisädetikku :DD Ylläripylläri kaikki halus taas oppia suomea ja maistaa salmiakkia, ja näistä tosiaan riitti viihdettä illalle.

Kello 10.30pm ja tulin just kotiin, elikkä joo toi brunssi sitten vähän venähti. Mutta oli yks parhaista päivistä täällä, tutustuin niin moneen uuteen ihmiseen. Tää on ihan loistavaa kun ihmiset ottaa sut niin avosylin vastaan ja huolehtii, että sulla on kokoajan kaikki hyvin. Koko ajan joku on tarjoomassa sulle paikkaa täydeltä sohvalta, täyttämässä sun lasia, tuomassa sulle palan kakkua tai vaan pitämässä sulle seuraa. Ihan mahtavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti