torstai 24. lokakuuta 2013

Fall is coming

Eilinen ja tää päivä on taas ollu niin perus aupparin arkea: pyykinpesua, saleilua, kotiläksyjä, lasten kuskaamista, leikkimistä, tuotantokausien kattomista (alotin nyt Breaking Badin ku PLL jaksot loppu!), päiväunia ja ruuanlaittoa. Tänään mulla oli toinen matikan koe, oli taas ihan älyttömän helppo..

Tänään oli aamulla kylmä!! Siis oikeesti ekaa kertaa kylmä. Varmaan joku epätavallinen kylmärintama, vielä tiistaina kun oltiin illalla seittemältä pilkkopimeellä puistossa cheertreeneissä, oli 32 astetta ja tänään aamulla kun superaikasin pakkauduttiin autoon, ulkona oli 17 astetta!!! Siis tuntu ihan jäätävältä :D Parissa tunnissa se kuitenki nous taas tonne kolmenkympin hujakoille, mut siis voi että oli outo fiilis kun ei ollu moneen kuukauteen tuntenu sellasta viileetä ulkoilmaa.. :D Noh, ens viikolla alkaa marraskuu, joten ehkä alkaa ollakki korkee aika syksylle.

Mul ei oo nyt mitään sen kummosempaa sanottavaa, täällä kaikki hyvin! Kuviakaan ei oo nyt ees kahen päivän aikana kertyny, jotel selfiellä mennään..


Tää tyttö on kyllä nyt ihan superinnoissaan, koska enää kaks päivää ja sit 
Disneyn Magic Kingdom ja hotelliyö Orlandossa!! Jippii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti