tiistai 29. lokakuuta 2013

Disney Downtown

Eilen sitten Disneyn jälkeen heräiltiin hotellista ja saatiin nauttia hotelliaamiaisesta. Lähettiin aamupalan jälkeen käymään Disney Downtownissa, joka on Disneyn tollanen ravintola/shoppailu alue. Ollaan oltu siellä aiemmin aina iltasin niin että se on ollut täynnä porukkaa, mutta nyt oltiin aamupäivästä, niin siellä oli tosi hiljasta. Mutta se on tosi kiva paikka! Ihania ravintoloita, kivoja disney-kauppoja ja ihan sairaan hyviä churroja. Nyt sillä oli kyllä aika paljon remonttia meneillään, mutta kyllä tuolla kannattaa yks ilta viettää, jos Orlandossa oleilee!

This is cereal in us..













Tää googlesta, tältä näyttää iltasin. 
Tonne "kuumailmapalloon" pääsee sisään ja se nousee tosi korkeelle!


Ajeltiin sitten pari tuntia kotiin ja päivä vaan hengailtiin kotona, koska tyttöjen ei tarvinnut mennä kouluun. Iltapäivällä lähettiin ulos syömään ja illalla A:n kanssa cheertreeneihin. E on ollu vähän kipeenä muutaman päivän, joten se ei oo ollut tänään koulussa eikä treeneissä.. Mutta kun päästin tonne puistoon, jossa treenien pitäis olla, niin ne olikin peruttu kun oli niin vähän porukkaa! Ei huvittanu ajaa suoraan takas kotiin, koten käytiin A:n kanssa publixissa ja herkuteltiin publixin pihalla! Hahhah oonki eläny koko viikonlopun suunnilleen jätskillä, suklaalla ja hamppareilla.. :DD Tää on kyl kiva ku täält saa tollasii pikku-BJtä, maksaa 80 senttii ja just sopivan kokone!


Tänään sitten oli taas perus aupparipäivä! Oli matikantunti, ja saatiin meijän toiset kokeet takas. 29 opiskelijaa, tällä kerralla 9 pääs läpi, mikä oli jo paremmin ku viime kerralla! :D Mut buahahaahah mulla koko luokan parhaat pisteet, 100/100 :)) Nyt ollaan tyttöjen kanssa kotona, tehtiin läksyjä suunnilleen kolme tuntia, kun oli kaikki eiliseltä ja tältä päivältä. Kohta alkaa the voice, jota tytöt saa kattoa vähän aikaa! E kyllä jo nukkuu tässä sohvalla mun kainalossa :')

 BUJAA!

2 kommenttia:

  1. Noita pikkupurkkeja saa Suomestakin! tosin hinta lähentelee 3€ :DD

    VastaaPoista
  2. 100 %. Olet sä vaan aika pakkaus <3

    VastaaPoista