torstai 10. lokakuuta 2013

My Monkeys



Parhaita päiviä täällä on ollu just ne päivät, kun mulla on ollu eniten tekemistä. Sillon tulee sellanen olo, että mua oikeesti tarvitaan täällä. Ja aamulla kun heräät ja tiiät, että tänään ei oo kumpikaan vanhemmista kotona, niin tulee jotenki sellanen erilainen draivi päivään.  oot sillon vastuussa. Tänään oli just tällänen päivä.

Päivä alko ihan tavalliseen tapaan lunchbokseilla ja kun tytöt pääsi bussiin niin suuntasin matikan tunnille. Ei, ei oo edelleenkään vaikeutunu toi, tänään opeteltiin että jos f(x)=2x niin f(3)=2×3. Ja sit jengi on sillee "whaaaat I don't get this!!!". Sit välillä tulee aina mieleen jotain juttuja, mitä on opeteltu vaikka pyörähdyskappaleiden tilavuuksien integraaleista ja raja-arvoista äärettömyydessä, jotka täl hetkel kyllä tuntuu itellekki taas ydinfysiikalta ku ei oo vähän aikaan tehny, mut siis sit kattelee niit paljon mua vanhempii ihmisii siin vieressä ja ne ei ees tiedä tollasien olemassaolosta?!? Vaan ne ihmettelee siinä, että miten toisen asteen yhtälö ratkastaan. Ja monissa maissa tän ikäset ei osaa ees kertotauluja, vaan kylvää riisiä pellolla. Huhhuh. Tarkotus ei oo kuulostaa mitenkään ylimieliseltä, vaan siis jotenki täällä vaan tajuu sen, että ainaki koulutuksen kannalta on kyllä lottovoitto syntyä Suomeen.

Päivällä kävin vaan vähän window shopping ja katoin alkuviikon jaksot dancing with the starista. Siis toi show on kyllä täällä pikkusen erilainen ku Suomessa :D Siellä ne vetää nykytanssia ja muuta ja joka välissä on semmonen crew tanssimassa ja ne vetää kyllä törkeen hyvin! Niil on kunnon bileet siel käynnis, ku Suomessa Jorma jotain runoilee siellä.

Josko kohta pääsisin eeteenpäin tässä päivässä.. Hain tänään tytöt ekaa kertaa koulusta asti! Kuten muut aupparilukijat vallan hyvin tietää, täällähän ei muksuja napata mistä vaan. Täällä kaikissa kouluissa on tommonen pick up / drop off zone, johon iltapäivällä lapset tulee in waves ja siellä sitten opettajatädit matchää autoja ja lapsia, niin ettei edes peppua penkistä tarvitse nostaa - tääki tehään täällä drive throughna. Siellä sitten kuulutellaan aina nimiä ja autot kiertää aina tietyllä tavalla. Vaikka kovin hieno systeemi onkin, nopeemmin saat lapset sieltä joukosta, kun jätät auton keskelle tietä parkkiin (jep näin kaikki muutki teki nii mäki sitte..) ja käyt noukkimassa omat muksut sieltä lapsilaumasta.



Hostäidin kanssa oltiin sovittu, että tänään on mäkkäripäivä, ja ai että rakastan sitä ku sen saa kertoo tytöille! Niinpä koulusta suunnattiin sitten ilosina viereiseen mäkkäriin, jossa söin mun ekan mäkkäriaterian täällä, 51. päivänä!! Otin tollasen club-sandwitchin ja omnom oli hyvää. En muuten tiiä millaset koneet niit hamppareit siel tekee ku yleensä saan ton mun "ei juustoa, ei majoneesia"-tilauksen siin vaiheessa ku muut on syöny, mut täällä mun hamppari oli tarjottimella jo ennen juomia?! Myöskään drive-throughssa sun ei tarvii mitään odotella vaan suoraan vaan ajat luukulle nii siellä kaikki jo odottelee. Tän fastfoodin nää kyllä täällä osaa.. Kaikki tytöt halus kunnon nugettiateriat. Suomessahan valitset 4, 6 vai 9 nugettia. No täällä toi kunnon aterioista pienin on 10. Mieti nyt jos syöt kotona nugetteja, ei kukaan syö kymmentä?!? Mut niin ne vaan uppos 7-vuotiaallekin. Mäkkärin jälkeen mentiin hetkeks hengaamaan tohon fort piercen rannalle puistoon ja oli kyllä tosi kivaa tyttöjen kanssa. Sitten ajeltiin 45 minuuttia kotiin, pakattiin cheerkamat ja eiku treeneihin! Treenien jälkeen vielä viimeisteltiin autossa tehtyjä kotiläksyjä.


REFILLS<3

Mun apina. 
Kun olin pieni niin mun lempiammatti oli oikeesti apinoidenhoitaja.
..I made my dream come true.




"This is a piece of our land!", E huusi tossa :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti