lauantai 5. lokakuuta 2013

Laiva on lastattu..

Noniin taas ollaan parempien päivien radalla!  Mukava lauantaiaamuherätys 7.00 ja 9.30 oltiinkin jo sitten E:n kanssa Orlandon lähettyvillä Bay Sidessa. Tuijottelin nyt seittämättä lauantaita tota amerikkalaista jalkapalloo ja mul ei oo vieläkään aavistustakaan sen säännöistä, pitäis varmaan googlettaa.. Päästiin lähtemään kotiin päin jo yhden maissa, koska A tuli tänään omaan peliinsä kaverin äidin kanssa. Kotimatkalla käytiin syömässä subissa ja koko loppumatka 45min pelattiin putkeen laiva on lastattua ja naurettiin kyllä ihan sikana!! Siis herranjumala toi on vaikeeta englanniks ku pitää viel samaan aikaan keskittyy ajamiseen!! Ja ku on tottunu et joku A on helppo kirjain ja F on vaikee mut tääl menee kyl iha toisin päin.. A:lla alkavia sanoja: apple, animal, always, a.. a.. a...

"Karita Karita take a picture!!"

Kuten kaikki muukin, on subitkin täällä vähän isompia. 
Jatku tosta vielä toiseen suuntaan jonku matkaa..

E on kyllä niin ihana tyttö aina kun ollaan kahestaan!!

Kotiin päästiin joskus kolmelta, ja sitten alko mun weekend off, jonka alotin pelaamalla E:n kanssa mun tuomaa muumipeliä. Mul ei ollu mitään sunnitelmia vapaalle ja yhtäkkii huomaan taas etten oo tehny mitään järkevää moneen tuntiin. Päätin, etten haluu vaan lagaa mun vapaa-aikaa kotona, joten marssin autoon ja seuraavaks olinki jo moolin pihassa!




 Äskön tossa hämmennyin pahasti, ku mun kännykkä alko vaa tärisee ihan hulluna. AMBER-hälytys - SIIS MIKÄ?!? Wikipedia siis auki ja sieltähän löyty selitys. Hyvä järjestelmä varmaan, mutta jotenki epämiellyttävää saada ilmotus siitä, että joku lapsi on just näillä hetkillä kidnapattu lähistöllä. Mut tosiaan, aupair-academyssä opittiin, että pelkästään jenkeissä katoaa 2300 lasta - päivittäin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti